Fifth Division (DSWN), Westersluis III (DOT) gekroonde kampioenen Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Fifth Division (DSWN), Westersluis III (DOT) gekroonde kampioenen

Fifth Division (DSWN), Westersluis III (DOT) gekroonde kampioenen

Gisteren werd D'n Bens Wild Hogs namens de RDB kampioen van de 2e divisie, Zie Maar Even namens de FDB werd kampioen in de 3e divisie en de winst in de 4e divisie ging naar Untouchebles eveneens namens de FDB, zie . Vandaag staan de Landelijke Kampioenschappen van de 1e en van de eredivisie op het programma in Nijkerk.

De teams Westersluis III van de DOT en Fifth Division van de DSWN zijn vandaag kampioen geworden in respectievelijk de 1e en ere divisie. De Gieterij met onder andere Wesley Harms ging nipt met 4-3 onderuit in de strijd om de ere divisie landstitel tegen de mannen uit Den Haag. In de halve finale moest Bosgenoegen 3 met onder andere Co Stompe De Gieterij voorlaten. De andere halve finale ging tussen de Dapp're Strijders van de Dora en Fifth Division.

In de eindstrijd voor de titel 1e divisie kwam High Impact van de DVO ver maar niet ver genoeg, met 2-4 wist Westersluis III de titel op te eisen. Snorretjes (DORA) en Zuidam Kids (DSWN) gingen onderuit in de halve finales.

Klik hier voor het fotoalbum.
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws