Nog 3 weken om je op te geven voor Hoofddorp Open Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Nog 3 weken om je op te geven voor Hoofddorp Open

Nog 3 weken om je op te geven voor Hoofddorp Open

Sinds kort is het mogelijk om de inschrijving van een dartstoernooi te laten verlopen via Dartfreakz.nl. Het eerste toernooi dat gebruik maakt van deze nieuwe optie is het Hoofddorp Open waarbij er drie toernooien zullen worden gespeeld bestaande uit een koppeltoernooi, een singletoernooi voor recreanten en een singletoernooi voor gevorderden. In het laatste geval zal er een geldbedrag van maar liefst 1.250 euro worden overhandigt aan de winnaar van het hoofdtoernooi.

Op de deelnemerslijst staan al enkele grote namen waaronder Jelle Klaasen, Tony West, Dick van Dijk, Kurt van de Rijck, Ronny Huybrechts, Mike Zuijdwijk, Jeffrey de Zwaan en Jimmy Hendriks. Voor een overzicht van alle inschrijvingen bekijk je de complete deelnemerslijst.

In totaal zijn er 400 plaatsen beschikbaar voor het hoofdtoernooi waarvoor je je direct kunt inschrijven via deze pagina.

Wil jij jouw toernooi ook aanmelden voor 'Dartstoernooi Manager' dan kun je contact opnemen met [email protected]
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws