Maak kans op 2 kaarten voor de Premier League tijdens het OSTW Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Maak kans op 2 kaarten voor de Premier League tijdens het OSTW

Maak kans op 2 kaarten voor de Premier League tijdens het OSTW

Het weekend van 23 en 24 januari 2016 staat weer in het teken van het Open Steenwijkerland dartstoernooi. Op zaterdag wordt het koppeltoernooi gespeeld en op zondag zal er weer plaats zijn voor 256 heren, 32 dames, 64 jeugdspelers en 32 aspiranten die uit gaan maken wie de opvolgers worden van Jelle Klaassen, Carla Molema en Gijsbert van Malsen bij de jeugd en Anthony Moes bij de aspiranten.

Voor slechts 1 euro kun je op zondag loten kopen om kans te maken op twee kaarten voor de Premier League in Ahoy Rotterdam. Verder zijn er nog leuke prijzen te winnen beschikbaar gesteld door 123darts en Trendy Fun Wear.

Na het succes van vorig jaar op zondag met het organiseren van een jeugdtoernooi gaan ze dat deze editie een vervolg geven. Junioren, aspiranten, dames en heren kunnen die dag terecht in de Meenthe. Met 64 plaatsen voor de jeugd , 32 dames en maar liefst 256 heren kunnen ze gerust zeggen dat ze één van de grootste toernooien van Nederland zijn geworden. Bijna 100 dartsbanen staan er klaar om de wedstrijden van de 360 darters vlot en soepel te laten verlopen.

Daarnaast zal ook Trendy Fun Wear aanwezig zijn met de welbekende stand. Hier kun je jouw bijnaam, logo of tekst op een trui, vest of shirt laten spuiten. Voor meer informatie zie deze link.

Tevens meld de organisatie dat Marco Meijer de mastercaller zal zijn tevens de aanstaande editie van het Open Steenwijkerland.

Voor meer informatie en direct inschrijven klik hier.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws