Martijn Lemmen wint Restaurant de Wildenberg pub darts Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Martijn Lemmen wint Restaurant de Wildenberg pub darts

Martijn Lemmen wint Restaurant de Wildenberg pub darts

Afgelopen zaterdag organiseerde de colibri weer ons 2 jaarlijks pub darts toernooi. Het werd niet zo druk bezocht als onze reguliere ranking toernooien , maar het was minstens zo gezellig. We starten met 5 poules. Poule A Lastige poule met TacTic koning Stephan en Brian Meering die regelmatig ver komt op onze toernooien . Mark Kneepkens dacht daar anders over en verraste Brain met een 1-2 overwinning . Hoewel de andere Mark (Seuren) succesvol is in de competitie lukt het hem niet voor een verrassing te zorgen in deze poule en mag het nog eens gaan proberen in de B ronde . Fiets maatje Stephan wint al zijn wedstrijden en word 1e. 1. Stephan Bernearts 6 2. Mark Kneepkens 4 3. Brian Meering 3 4. Mark Seuren 1 Poule B Ook een mooie poule , waar 3 colibri darters en 1 vinos darter gaan strijden voor een plek in de A ronde . Frank Poolen (titel verdediger open colibri ranking) wint al zijn wedstrijden. Jeroen Kneepkens doet wat hij van hem word verwacht en word 2e . Dave vd Eerdbeemd en Rob Willems gaan het nog eens proberen in de B ronde. 1. Frank Poolen 6 2. Jeroen Kneepkens 5 3. Rob Willems 2 4. Dave vd Eerdbeemd 2 Poule C Nog een poule waar iedereen kans zou hebben . Martijn is in vorm , hij pakt ook veel punten in de competitie en ook hier laat hij zien dat het niet gelogen is . Hij word 1e en de rest mag ten strijden gaan voor plek 2 . Hoewel het niet altijd even makkelijk gaat weet Gino hier wel de benodigde 4 punten te bemachtigen , waardoor hij oom de A ronde opzoekt. Mart Kneepkens en Ashley Verspaeget gaan samen naar de B ronde . 1. Martijn Lemmen 6 2. Gino Franssen 4 3. Ashley Verspaget 2 4. Mart Kneepkens 2 Poule D Joop de Vries kent geen problemen in deze poule . Maar wie neemt plek 2 in . Sandra staat na 3 wedstrijden op 3 legs , Jorden op 2 en Daphne op 1 na 2 wedstrijden . Zij treffen elkaar in de laatste wedstrijd . Gek genoeg moet Daphne met 2-1 winnen om uiteindelijk met 3 spelers het bekende 9 darts spel te kunnen spelen en zo te bepalen wie 2e word . Nog vreemder is het feit dat Daphne niet met 2-0 mag winnen om haar kansen op een A ronde te houden . Dit omdat ze dan door onderlinge resultaat uitgeschakeld word door Sandra . Toch speelt ze de wedstrijd sportief uit en wint met 2-0 waardoor Sandra de A ronde opzoekt . 1 Joop de Vries 6 2 Sandra Verheggen 3 3 Daphne Vleeshouwers 3 4 Jorden Antonis 2 Poule E De laatste poule maar dan met 5 spelers . Nick Hendrix voelt zich hier als een vis in het water en wint zonder moeite zijn partijen . Nieuwkomer Björn Scheffers laat meteen zien dat hij komt voor te winnen en word 2e . Paul Antonis kent een slecht weekend , net als op de vrijdag laten vele dubbels hem in de steek en moet genoegen nemen met een 3e plek . Jan keizer Kusters pakt net zoveel legs maar verliest onderling van Paul . Ans poolen verast Paul in de 1e wedstrijd en wint met 2-1 . Helaas waren dat haar enige legs en moet ook genoegen nemen met een plek in de B ronde .

Uitslagen vanaf de kwart finales
A ronde :
Joop de Vries- Jeroen Kneepkens 1-2
Martijn Lemmen- Björn Scheffers 2-0
Gino Franssen- Stephan Bernearts 2-1
Frank Poolen - Nick Hendrix 1-2
B ronde
Ashley Verspaget- Mark Seuren 2-0
Daphne Vleeshouwers- Paul Antonis 0-2
Brian Meering - Mart Kneepkens 2-1
Rob Willems - Jan Kusters 2-0
Halve finales
A ronde
Jeroen Kneepkens- Martijn Lemmen 0-2
Gino Franssen- Nick Hendrix 0-2
B ronde
Paul Antonis- Ashley Verspaget 0-2
Brian Meering- Rob Willems 2-0
Finales
A ronde
Martijn Lemmen- Nick Hendrix 2-0 in sets
B ronde
Brian Meering - Ashley Verspaget 2-1

Nick Hendrix wint de diner bon van 50 euro gesponsord door restaurant de wildenberg. Volgende week gaan we weer verder met het 2e deel van de open colibri ranking , tot dan.

Ingezonden bericht, tekst: Paul Antonis

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws