2e Open Co Stompé Jeugdtoernooi telt al ruim 70 inschrijvingen Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

2e Open Co Stompé Jeugdtoernooi telt al ruim 70 inschrijvingen

2e Open Co Stompé Jeugdtoernooi telt al ruim 70 inschrijvingen

Nog slechts 1 maand en dan is het weer zover. Op zondag 15 juli organiseert Dartsbond Almere voor de tweede keer het Open Co Stompé jeugddarttoernooi. Het toernooi vindt plaats in restaurant/zalencomplex ‘Aan Ut Water’, , te Lelystad. De jeugd is de toekomst en het is super dat dartsgrootheid Co Stompé zich inzet voor de dartende jongens en meisjes. Natuurlijk is Co zelf ook aanwezig deze dag. Hij heeft natuurlijk enorm veel ervaring op het gebied van darts. Aanwezigen kunnen hem tips & trucs vragen en met hem op de foto.

Ook Nederlands bekendste mastercaller, Jacques Nieuwlaat, zal aanwezig zijn. Hij zal de finales callen op de podiumbaan van Nederlandse Dartsbond. Wij zijn ook zeer blij te kunnen melden dat het Nederlandse jeugdteam deelneemt aan het toernooi. Voor hen is het een mooie gelegenheid om wedstrijdritme op te doen ter voorbereiding op Europe Cup Youth 2012, welke in België wordt gehouden van 19 t/m 22 juli. Er zijn mooie bekers te winnen en het prijzengeld is ruim € 1.000,-. Genoeg ingrediënten om er weer een mooi toernooi van te maken.

Momenteel zijn er al ruim 70 inschrijvingen. Wij hopen natuurlijk op nog meer deelnemers. Geef je dus snel op via de site van Dartsbond Almere: www.dartsbondalmere.nl. Maximaal aantal deelnemers voor deze dag is 128, dus wees er snel bij, dat voorkomt teleurstelling. Voorinschrijving kost € 3,- en bij inschrijving op de dag zelf € 5,-.

Er zijn, net als vorig jaar, drie categorieën, namelijk ‘Aspiranten’ (8 t/m 13 jaar), ‘Junioren’ (14 t/m 17 jaar) en ‘Meisjes’ (8 t/m 17 jaar). De peildatum voor deze categorieën is 1 januari 2012. Het toernooi zal beginnen met poules en vervolgens zijn er winnaars- en verliezersronde.

De speelzaal zal om 09.00 uur open gaan, inschrijven kan tot 10.00 uur en het toernooi begint om 10.30 uur. Voor meer informatie kan je kijken op:‘Open Co Stompé jeugdarttoernooi’ op Facebook, jeugddarttoernooi.hyves.nl en www.dartsbondalmere.nl (bij menubalk ‘Jeugd’).
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws