Boeken accommodatie en inschrijving Sunparks Masters geopend WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

Boeken accommodatie en inschrijving Sunparks Masters geopend

Boeken accommodatie en inschrijving Sunparks Masters geopend

Na 3 succesvolle jaren Center Parcs Masters, werd de locatie in Lommel te klein om te combineren met andere gasten op het park. Daarom biedt de organisatie dit jaar een park in exclusiviteit aan voor een waar dartsfestijn op de Sunparks Kempense Meren. De website van de Sunparks Masters is inmiddels online en inschrijven voor het toernooi en het boeken van een accommodatie is reeds mogelijk.

Nieuw dit jaar is de invoering van een toernooi voor recreanten, spelers of speelsters die hun niveau nog niet goed genoeg vinden of voor degenen die het inschrijfgeld te hoog vinden. Speciaal voor hen wordt er een apart toernooi opgezet waarbij ze voor 7,50 euro in poules spelen op zaterdag.

De Sunparks Masters worden van 16 tot en met 18 november gespeeld. Voor meer informatie, inschrijven en boeken van een accommodatie verwijzen we je graag door naar deze website.
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws