Michel van de Horst de beste bij Power Dart Event in Apeldoorn Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Michel van de Horst de beste bij Power Dart Event in Apeldoorn

Michel van de Horst de beste bij Power Dart Event in Apeldoorn

Afgelopen zondag werd alweer het 9e Power Dart Event gespeeld, voor de vierde maal in Apeldoorn. Ondanks het mooie weer, de afwezigheid van een aantal Oranjebarspelers die andere verplichtingen hadden en de concurrentie van een toernooi in Lochem wisten toch een flink aantal fanatiekelingen de weg naar ‘de Vrijbuiter’ te vinden.

Tijdens het spelen van de poules bleek al snel dat deze dag voor een aantal verrassingen zou zorgen. Zo bleek Jeffrey Bekema vandaag niet in staat om de winnaarsronde te halen en moest hij net als Bob Verduin en Roberto de Natale genoegen nemen met de verliezersronde, waar de genoemde heren wel verantwoordelijk waren voor de plaatsen 1 tot en met 3.

In de winnaarsronde konden bij de laatste 8 o.a. Ronald Lenderink, Patrick Timmermans, Chris Rijkeboer, Jorn van de Oever en Bubba Traore worden begroet. Uiteindelijk verloor Chris Rijkeboer de strijd om de derde en vierde plaats tegen Tokan Ata en was Ronald Lenderink in de finale niet opgewassen tegen Michel van de Horst die dus met de dagzege huiswaarts kon keren. Met nog 3 toernooien te gaan wordt het interessant om te zien wie zich kwalificeren voor de A-finaledag. Hiervoor moet men minimaal 5 keer hebben deelgenomen zodat het voor een aantal spelers noodzakelijk is om op 3, 8 en 17 juni a.s. aanwezig te zijn tijdens de laatste kwalificatietoernooien.

Top 3 winnaarronde: 1. Michel van de Horst, 2. Ronald Lenderink en 3. Tokan Ata
Top 3 verliezersronde: 1. Bob Verduin, 2. Roberto de Natale en 3. Jeffrey Bekema

De volgende speeldag is aanstaande zondag 03 juni en wordt gespeeld in de Oranjebar te Mariahout. Inschrijving bedraagt € 10,= p.p. inclusief een consumptie en kan op de wedstrijddag tot 12.30 uur. Aanvang van het toernooi is 13.00 uur.
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws