NDB Ranking "Remco van Eijden verstevigt zijn koppositie" Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

NDB Ranking "Remco van Eijden verstevigt zijn koppositie"

NDB Ranking "Remco van Eijden verstevigt zijn koppositie"

De tweede NDB ranking is gisteren in Lent gespeeld en inmiddels is de rankingstand bijgewerkt. Bij de heren heeft Remco van Eijden zijn koppositie versterkt met een tweede finaleplaats. Daar waar hij de eerste ranking winnend afsloot met overwinning op Bjorn Fransen moest hij deze keer de winst laten aan zijn opponnent, Benito van de Pas. Met deze winst stata Benito van de Pas op dit moment op de tweede plaats gevolgd door Bjorn Fransen, Wesley Harms en Mike Reijngoud met allen een gedeelde derde plaats.

Bij de dames ging de winst gisteren naar Aileen de Graaf maar aangezien dit pas haar eerste punten waren staat ze slechts op een gedeelde vijfde plaats. Aan kop gaan Sharon Prins, winnares van de eerste ranking, en Tamara Schuur met allebei 11 punten. Kristie Struker en Rilana Erades bezetten de derde en vierde plaats met 10 en 9 punten in totaal.
Bekijk volledige rankingstand dames

Bij de junioren heeft Jeffrey de Zwaan met zijn tweede winst een mooie voorsprong opgebouwd ten overstaande van zijn concurrenten. Met 12 punten blijft hij Kevin voorhout en Quin Wester voor die op een gedeelde tweede plaats staan met ieder 7 punten. Mats Gies vind zichzelf op de vierd eplaats terug met 6 punten.
Bekijk volledige rankingstand junioren

Met een tweede overwinning tijdens de NDB Ranking in Lent zet ook Sharon Jansen haar positie op de eerste plaats kracht bij in het meisjescircuit. Met 12 punten gaat ze overtuigend aan kop gevolgd door Kaylee van der Steen met 6 punten en Joyce Schuurman met 5 punten.
Bekijk volledige rankingstand meisjes

Tot slot was het ook bij de aspiranten raak. Justin van Tergouw won het toernooi waarmee alle jeugdwinnaars van de eerste ranking ook de tweede ranking op hun naam wisten te schrijven. Van Tergouw gaat met 12 punten aan kop gevolgd door Maarten-Dirk Woord met 6 punten en Mike van Duivenbode, Lars Fransen en Peggy Jagan met allen 5 punten.
Bekijk volledige rankingstand aspiranten

De eerstvolgende NDB Ranking wordt op 1 april gespeeld in 's-Hertogenbosch onder leiding van de Bossche Darts Competitie.
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws