Nederlandse Darts Bond sluit zich aan bij World ParaDarts Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Nederlandse Darts Bond sluit zich aan bij World ParaDarts

Nederlandse Darts Bond sluit zich aan bij World ParaDarts

De World ParaDarts is verheugd dat ook de Nederlandse Darts Bond aansloot bij World ParaDarts. World ParaDarts is, zoals de naam doet vermoeden, de wereldwijde organisatie voor het paradarten, waarbij steeds meer landelijke bonden zich aansluiten.

De NDB heeft het paradarten al meer dan 10 jaar omarmd. Hun ervaring en kennis in zowel het betrekken van mensen met een beperking en darts zal van onschatbare waarde zijn voor World ParaDarts wanneer ze zich samen inzetten voor de verdere ontwikkeling van het paradarten.

Patrick Stolk, coördinator Breedtesport en Topsport bij de NDB, zei hierover: ''Het is belangrijk dat de dartssport voor iedereen toegankelijk is. De NDB is verheugd met de ontwikkelingen bij World ParaDarts. Het is een goede en belangrijke stap voorwaarts dat World ParaDarts onlangs een lidorganisatie onder de World Darts Federation is geworden.''

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws