Oranjebar organiseert Road to PDC Q-School 2022 met 2 winnaars Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Oranjebar organiseert Road to PDC Q-School 2022 met 2 winnaars

Oranjebar organiseert Road to PDC Q-School 2022 met 2 winnaars

Dat de sport darts nog steeds in populariteit toeneemt en er veel (aankomende) dartspelers er van dromen om hun geluk te beproeven in de PDC toernooien is niets nieuws. Vele talentvolle spelers zien door de kosten en het ontbreken van sponsoren of andere voldoende financiële middelen geen kans om zelfs maar aan de deur te kloppen om professional te worden, bijvoorbeeld via de PDC Q-School wat een mooie opstap is om in de voetsporen van Roland Scholten, Raymond van Barneveld, Vincent van de Voort of Michael van Gerwen te treden. Hierin komt nu verandering.

H&S Betonwaren, sponsor van o.a PDC-speler Jelle Klaasen, heeft in samenwerking met de Oranjebar het plan opgevat om twee dartspelers te helpen in hun zoektocht naar dartsucces. Vanzelfsprekend zullen de kandidaten hier wel wat voor moeten doen. Via zeven ranking toernooien zal er een plaatsingslijst voor een finaledag worden samengesteld.

De speler die na zeven dagen bovenaan eindigt zal de eerste winnaar zijn van een deelnamebewijs aan de PDC Q-School 2022 waarbij ook zijn/haar verblijfkosten deel uitmaken van het prijzenpakket.

Vervolgens zal er op de finaledag door de hiervoor geplaatste spelers nogmaals gestreden worden voor opnieuw een deelnamebewijs aan de PDC Q-School 2022 inclusief de verblijfkosten.

Voor meer informatie verwijzen wij naar de flyer en de website van de Oranjebar waar je hier het toernooi reglement kunt vinden.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws