Den Ouden wint 4e dinsdagranking ten koste van Stolzenbach Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Den Ouden wint 4e dinsdagranking ten koste van Stolzenbach

Den Ouden wint 4e dinsdagranking ten koste van Stolzenbach

Op dinsdagavond 12 december hadden 22 darters zich verzameld voor de gelijknamige ranking. De 22 darters werden verdeeld in drie poules van 4 en twee van 5. Zoals gewoonlijk plaatsten de nummers een en twee, en de nummers drie van de poule van vijf, zich voor de winnaarsronde. De overige 10 spelers mochten in de verliezersronde uit gaan maken wie the best of the rest zou gaan worden.

In de eerste halve finale van de winnaarsronde speelden Bertie Bodar en Kevin den Ouden tegen elkaar. Kevin wist Bertie te breken en zo de partij met 4-1 naar zich toe te trekken.

De tweede halve finale ging tussen Terry van den Dungen en Peter Stolzenbach. Peter wist deze partij met 4-2 te winnen.

De finale werd dus gespeeld door Kevin den Ouden en Peter Stolzenbach. Kevin wist Peter te breken en deze kon niet meer terugbreken, hierdoor pakte Kevin een 5-3 overwinning en zo de vierde dinsdagavondranking.

Ook in de verliezersronde werd er gestreden voor wat men waard was. In de finale stonden Roy Muurmans en Andy Scheepers tegenover elkaar. Andy had e ronde erwvoor met 3-2 gewonnen van Jordy Waalboer, terwijl Roy met 3-1 won van Roy Chambon.

Er werden in totaal elf keer 180 gegooid, Niels Veldhuizen had de meeste met 3 stuks, govolgd door Jodry Waalboer en Dimitry Holowacky die elk twee stuks mochten noteren.

Er werden in totaal tien100+ finishes gegooid. De hoogste was voor Kevin den Ouden met 130, hij werd gevolgd door Peter Stolzenbach die 127 uitgooide. Peter had ook de meeste 100+ finishes, namelijk 3 stuks.

De mystery finish was niet gegooid! De mystery pot gaat dan ook met het maximale bedrag van 250 euro mee naar de volgende dinsdagavond ranking.

De negendarter was ook niet gegooid! Deze pot bedraagt op dit moment al meer dan 400 euro en zal ook mee gaan naar de volgende dinsdagranking.

De volgende ranking zal plaats gaan vinden op dinsdagavond 19 december.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws