Over 2 weken start dartseizoen weer met SterkDarts Season Kick-Off Weekend Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Over 2 weken start dartseizoen weer met SterkDarts Season Kick-Off Weekend

Over 2 weken start dartseizoen weer met SterkDarts Season Kick-Off Weekend

Nog 2 weken en dan gaat het dartseizoen weer van start! Tijdens het SterkDarts Kick-Off Weekend 2022 op 27 & 28 augustus is er € 2.000.- prijzengeld!

Net als vorig jaar zal het SterkDarts seizoen gaan starten in de De Klok te Kinderdijk. Op 27 en 28 augustus wordt het SterkDarts Season Kick-off Weekend gehouden, mét dubbele punten voor de Ranglijst. Het komend jaar gaan we het hele jaar door, zo gaan we naar Zeeland, Limburg, Friesland, Overijssel, Drenthe, Noord-Brabant en maken we waarschijnlijk een aantal uitstapjes naar België, maar de start en eind van het seizoen liggen in Kinderdijk in De Klok.

Twee dagen worden er singletoernooien gehouden tijdens het SterkDarts Season Kick-Off Weekend. Beide dagen heren singels en dames singles. Op zaterdagmiddag de SterkDarts Season Kick-Off en op zondag de SterkDarts Super Cup. Deelname is mogelijk voor iedereen en….

Dubbele punten voor de SterkDarts Ranglijst.

Inschrijven is mogelijk via www.sterkdarts.nl of op de speeldagen zelf aan de wedstrijdtafel.

Over 2 weken start dartseizoen weer met SterkDarts Season Kick-Off Weekend
0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws