Overzicht van uitslagen en verslagen van LaCo speelweek 3 Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Overzicht van uitslagen en verslagen van LaCo speelweek 3

Overzicht van uitslagen en verslagen van LaCo speelweek 3

Afgelopen weekend werkten de spelers van de LaCo hun derde wedstrijdronde van het seizoen af. Hieronder een korte terugblik op de gespeelde partijen. De volgende speelronde van de LaCo staat gepland voor zaterdag 26 november.

LaCo Heren
Darts Sport West Nederland (DSWN) heeft de koppositie in poule A van de LaCo verstevigd. Op bezoek in Driel bij de heren van de RDB werd ruim gewonnen: 4-13. Alle andere teams hebben tot dusver één overwinning per team behaald en worden slechts op puntensaldo van elkaar gescheiden. Zo wonnen de heren van de VDO zaterdag hun uitwedstrijd tegen DBMN (7-10) en pakte de DORA een overwinning in Leiden tegen DBBR (7-10). De heren van de BDC kwamen afgelopen speelweek niet in actie.

In poule B is de spanning volledig terug. De FDB en de DOGD, die na de eerste twee wedstrijden die dienst uitmaakten, verloren beiden hun wedstrijden met het kleinste verschil: 9-8. De Friezen verloren thuis van de DBA en de Groningers gingen onderuit op bezoek bij de DONHN. De heren van DVS pakten zaterdag hun eerste overwinning (9-8) van het seizoen. In de beslissende solopartij was Daniël Lijnsveld nipt met 4-3 te sterk voor Calvin Nicolai van DOT. De heren van de SDC waren afgelopen weekend vrij.

LaCo Dames
Na de derde speelweek van de LaCo hebben alle teams in poule A inmiddels twee wedstrijden gespeeld. De dames van DBMN en de RDB staan bovenaan met elk twee overwinningen. Afgelopen zaterdag werden respectievelijk de VDO (8-3) en DSWN (7-4) verslagen. Het verschil werd door beide ploegen al gemaakt in de single-wedstrijden, waar DBMN en de RBD al vier punten pakten. De dames van de DBBR hadden al twee wedstrijden afgewerkt en kwamen afgelopen zaterdag niet in actie.

In poule B gaan DVS en de DONHN na zaterdag samen aan kop met elk twee winstpartijen. De dames van de DONHN deelden afgelopen weekend een mokerslag uit door met 11-0 te winnen van DID. De dames uit Delft en omstreken pakten geen enkel punt en staan samen met de FDB onderaan in de poule. De FDB redde het thuis in Oudeschoot niet tegen de dames van de DBA: 4-7. De dames van DVS waren zaterdag vrij.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws