PDC WK special: Win mooie prijzen met jouw originele vragen Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

PDC WK special: Win mooie prijzen met jouw originele vragen

PDC WK special: Win mooie prijzen met jouw originele vragen

Over precies 11 dagen gaat het PDC WK 2011 van start. De allergrootste spelers ter wereld zullen de strijd aangaan om de belangrijkste prijs van het jaar te pakken en doen een ultieme poging om Phil Taylor van de troon te stoten. Met zo'n uniek toernooi kan Dartfreakz natuurlijk niet achter blijven. Daarom zal onze razende reporter vanaf 27 december (2 ronde) t/m 3 januari (finale) een speciale reportage gaan maken vanuit Londen. En deze keer krijgen de bezoekers een heel belangrijke rol in de speciale reportagereeks rond het PDC WK. Evenals bij het EK gaan we ons uiterste best doen om weer een paar mooie interviews te doen en daar hebben we jou bij nodig. Waarom? Bij dit toernooi horen speciale interviews en daarom gaan we deze keer vragen van bezoekers van de website voorleggen aan spelers en callers. Vanaf nu kun je al je vragen voor een interview aan Dartfreakz doorgeven via [email protected] of als reactie op dit artikel. Een samenstelling van de beste en leukste vragen worden voorgelegd bij de interviews op locatie.

We maken het nog een stukje mooier. Het toeval wil dat bij het begin van het PDC WK het nieuwste PDC computerspel ''PDC World Championship Darts: Pro Tour'' haar release zal krijgen. En wij mogen een paar spellen gaan weggeven ter promotie van het PDC WK en de game. Het nieuwe somputerspel is beschikbaar voor de XBox360 en voor het eerst voor de Playstation 3. Onder de leukste en meest originele inzendingen van vragen voor de interviews zullen een aantal spellen worden verloot door de redactie.

Als schot voor de boeg voor de 2e ronde zal er a.s. week een interview op Dartfreakz geplaatst worden met Russ Bray. Specifieke vragen voor Russ Bray kunnen nog worden voorgelegd tot 20.00 uur. Dan zullen de geselecteerde vragen worden meegenomen met een online interview dat a.s. week gepubliceerd wordt.

De spellen die wij mogen verloten zijn beschikbaar gesteld door http://row.og-international.net/

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws