Quin Wester en Lesley Pater winnen koppeltoernooi in De Vrijbuiter Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Quin Wester en Lesley Pater winnen koppeltoernooi in De Vrijbuiter

Quin Wester en Lesley Pater winnen koppeltoernooi in De Vrijbuiter

Wegens het succes van de januari koppel maand en de vele leuke en positieve reacties werd er besloten een extra koppeltoernooi te organiseren op vrijdag 8 februari in Café de Vrijbuiter Apeldoorn. Met 16 koppels, waarvan de helft nog brak was van de Dutch Open, konden we weer gaan beginnen aan een zeer leuke en gezellige koppel avond. Na de poule fase kon de balans worden opgemaakt. Jurgen Bronkhorst en Tjerry Jansen (de winnaars van de laatste editie)wisten wederom de finale te behalen. Hen wachte echter geen gemakkelijke opgave tegen Quin Wester en Lesley Pater. Eerst genoemde pakte afgelopen weekend nog even de titel mee bij de jeugd op de Dutch Open.

In deze finale bewezen Quin en Lesley in een spannende partij toch net iets beter te zijn en wonnen deze partij met 5-3. In de verliezersronde waren het de koppels Danny de Harder-Stanley Fuzally die het mochten gaan opnemen tegen de gebroeders Gerritsen namelijk Olav en Bonno.Bonno en Olav hadden duidelijk teveel moeten geven in de voorgaande partijen, want zij verloren de finale met 3-1.

De hoogste finish van de avond ging naar Martin Westrik met 124. Hieronder de uitslagen vanaf de halve finales:

Winnaarsronde

Halve finale
Martin/Johan – Jurgen/Tjerry 1-4
Quin/Lesley – Timo/Andries 4-3

Finale
Jurgen/Tjerry – Quin/Lesley 3-5

Verliezersronde
Halve finale
Rene/Jan – Danny/Stanley 1-3
Stef/Frank – Bonno/Olav 1-3

Finale
Danny/Stanley – Bonno/Olav 3-1
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws