Rohan Brouwers maakt korte metten met Jimmy van Schie in finale 1e speeldag ADC Benelux Open 2024 Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Rohan Brouwers maakt korte metten met Jimmy van Schie in finale 1e speeldag ADC Benelux Open 2024

Rohan Brouwers maakt korte metten met Jimmy van Schie in finale 1e speeldag ADC Benelux Open 2024

De organisatie Amateur Darts Circuit, een initiatief van Michael van Gerwen, Vincent van de Voort en John Lokken, heeft voor de Europese dartspelers een aantal mooie toernooien met serieus prijzengeld georganiseerd welke toegankelijk zijn voor iedere dartliefhebber vanaf 16 jaar die zich hebben weten te kwalificeren via een of meer van de 44 Pub Qualifiers die in de periode juni t/m september 2024worden gespeeld.

Vier van deze Pub Qualifiers worden gespeeld bij de Oranjebar in Mariahout waar afgelopen donderdag 04 juli de eerste kwalificatieavond plaatsvond. Voorwaarde voor deelname is naast een minimum leeftijd van 16 jaar dat de deelnemers geen PDC Tourkaart hebben en ingeschreven zijn bij ADC Europe. Een aantal liefhebbers was dit niet duidelijk waardoor de eerste speeldag moest worden gestart met een tiental deelnemers.

In de finale wist Rohan Brouwers op het goede moment te pieken tegen Jimmy van Schie, die tot aan de finale nog ongeslagen was. Het was een wedstrijd met eenrichtingsverkeer waardoor vanwege het spelformat, 501 best of 5 legs, het zodoende een korte partij werd.

Het gehele evenement was natuurlijk ook live te volgen via: https://www.dartsatlas.com/tournaments/GhkHaF5amjXN.

De uitslagen in de eindfases van het toernooi waren als volgt;

Final Stage

Halve finales:

Jimmy van Schie vs. Dennis van der Steen 3-1

Danny Schellekens vs. Rohan Brouwers 0-3

Finale:

Jimmy van Schie vs. Rohan Brouwers 0-3

Bezoek voor meer informatie (o.a. inschrijving ADC Europe) de website www.amateurdarts.eu of kijk op www.oranjebar.nl.

De tweede kwalificatie dag van de ADC Benelux Open 2024 Pub Qualifiers bij de Oranjebar zal worden gespeeld op donderdag 18 juli aanstaande. De inschrijving (Maximaal 48 deelnemers) kost €7,= p.p. en kan op de wedstrijddag tot 20:00 uur. Aanvang van het toernooi is 20:30 uur. Let op: VOL = VOL.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws