Wereldkampioen koppels Harms/Veenstra ook op Open Steenwijkerland Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Wereldkampioen koppels Harms/Veenstra ook op Open Steenwijkerland

Wereldkampioen koppels Harms/Veenstra ook op Open Steenwijkerland

Het weekend van 23 en 24 januari 2016 staat weer in het teken van het Open Steenwijkerland dartstoernooi. Op zaterdag wordt het koppeltoernooi gespeeld en op zondag zal er weer plaats zijn voor 256 heren, 32 dames, 64 jeugdspelers en 32 aspiranten die uit gaan maken wie de opvolgers worden van Jelle Klaassen, Carla Molema en Gijsbert van Malsen bij de jeugd en Anthony Moes bij de aspiranten.

Op de deelnemerslijst staat o.a. het wereldkampioen koppels bestaande uit Wesley Harms en Richard Veenstra die in Turkije samen goud wisten te pakken. Op 23 januari vangen ze om 19:30 uur aan met het koppeltoernooi en kunnen maximaal 128 koppels een gooi doen naar het prijzengeld en de titel.

Na het succes van vorig jaar op zondag met het organiseren van een jeugdtoernooi gaan ze dat deze editie een vervolg geven. Junioren, aspiranten, dames en heren kunnen die dag terecht in de Meenthe. Met 64 plaatsen voor de jeugd , 32 dames en maar liefst 256 heren kunnen ze gerust zeggen dat ze één van de grootste toernooien van Nederland zijn geworden. Bijna 100 dartsbanen staan er klaar om de wedstrijden van de 360 darters vlot en soepel te laten verlopen.

Voor meer informatie en direct inschrijven klik hier.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws