Summer Stars of Darts; Groepsindeling 2e ronde bekend Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Summer Stars of Darts; Groepsindeling 2e ronde bekend

Summer Stars of Darts; Groepsindeling 2e ronde bekend

Na 3 wedstrijdavonden voor ieder van de 4 groepen zijn alle wedstrijden in de eerste speelronde gespeeld en zijn de spelers die zich voor de volgende ronde hebben geplaatst bekend geworden.

Uit groep A wisten Gino Vos, Benito van de Pas, Willem Mandigers en Dave van de Lee zich te plaatsen waarbij dient te worden opgemerkt dat Gino en Benito samen als eerste zijn geëindigd met een gelijk aantal punten, legs voor en tegen waardoor het onderling resultaat beslissend was voor de eindstand.

In Groep B bleven Brauli Roncero, Roy Leenders, Roel Donkers en Wouter Vaes als sterksten over en ook zij zullen zich de komende weken weer van hun beste kant moeten laten zien om voor de volgende ronde in aanmerking te komen.

De mannen uit groep C die zich wisten te plaatsen zijn Willy van de Wiel, Roger Jansen, Davey van der Zande en Danny Schellekens, Zij waren duidelijk te sterk voor de overige spelers in de groep die misschien volgend jaar een herkansing krijgen.

Dan rest nog de eindstand in groep D waar Ron Meulenkamp, Michel van der Horst, Percey Schuurman en Bobby Biemans beslag wisten te leggen op de eerste 4 plaatsen die recht geven op deelname aan de volgende ronde.

Voor een compleet overzicht van de uitslagen en volledige tussenstand klik hier.

De groepen voor de volgende ronde die wordt afgewerkt op 4 en 11 juli aanstaande zijn als volgt:

Groep 1 Groep 2 Groep 3 Groep 4
11 juli 2013 11 juli 2013 04 juli 2013 04 juli 2013
       
Gino Vos Braulio Roncero Willy vd Wiel Ron Meulenkamp
Michel vd Horst Roger Jansen Roy Leenders Benito vd Pas
Davey vd Zande Percey Schuurmans Dave vd Lee Roel Donkers
Wouter Vaes Willem Mandigers Bobby Biemans Danny Schellekens
0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws