Terugblik op 4e speelweek SuperLeague met uitslagen en verslagen Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Terugblik op 4e speelweek SuperLeague met uitslagen en verslagen

Terugblik op 4e speelweek SuperLeague met uitslagen en verslagen

De vierde speelweek van de SuperLeague (SLN) is afgelopen zaterdag afgewerkt. In de diverse klassen beginnen de teams zich langzamerhand van elkaar te onderscheiden. Hieronder een korte terugblik op de gespeelde wedstrijden, waarin Meinte Hibma (Legend Reen Sneek) en Tim Wolters (Dart Team Venlo) een 170-finish noteerden.

Hoofdklasse
In de hoofdklasse deden Twenty Six Urk en De Dartshop ’t Vrijthof Allstars afgelopen zaterdag goede zaken door hun uitwedstrijden te winnen van Oranjebar (2-8) en van Bosgenoegen (3-7). Legend Reen Sneek behaalde afgelopen zaterdag de eerste overwinning van het seizoen. De mannen van DKE RW Repair delfden thuis in Den Haag het onderspit: 4-6. Meinte Hibma van Legend Reen gooide in die wedstrijd een 170-finish. Tot slot won Vrijbuiter Superleague de thuiswedstrijd tegen Café de Dissel met 6-4. Quin Wester versloeg in de captainsgame nipt Robert Hof en stelde daarmee de winst veilig. De wedstrijd tussen Team Winsum Sneek en Goudregenbar wordt later gespeeld.

Overgangsklasse A
De koploper in de Overgangsklasse A is momenteel SLT Langhenkel vastgoed uit Heerde. Afgelopen zaterdag wonnen zij hun thuiswedstrijd tegen Vostars United met 6-4. De tweede plaats is in handen van Café Kremer, dat twee weken geleden al speelde en De Moriaan toen met 8-2 versloeg. Verder boekte SLT de Planeet een ruime zege tegen Toornsmit (9-1) en was DCG Trainingdarts met 8-2 te sterk voor SLT Smart Fasthouse / De Gouden Leeuw. In Winterswijk versloegen de mannen van De Stam tot slot Superleague team De Karre (8-2).

Overgangsklasse B
Na vier gespeelde wedstrijden vinden we twee teams met negen punten bovenaan in de Overgangsklasse B. Fanatics Weert en Dart Team Venlo delen de koppositie met hetzelfde puntengemiddelde. Afgelopen zaterdag won Weert de uitwedstrijd tegen Pluym Schilderwerken (2-8). Venlo had het moeilijker tegen Xtreme sport Tilburg, maar redde het wel doordat Kay Smeets de captainsgame won: 4-6. Tim Wolters van Venlo noteerde in die wedstrijd een 170-finish. Verder versloeg SL ut Wiel in eigen huis SL Dubbel10 Arnhem (6-4) en won De Reünie-Adro Parket met dezelfde cijfers van Shovel Darts Team. De wedstrijd tussen Dartcafé Nouveau en Parketvloermeesters eindigde in 5-5.

Overgangsklasse C
De onbetwiste koploper in de Overgangsklasse C is nog altijd Café Sante Leiden. Tegenstander Eddie’s druifjes slaagde er thuis niet in een wedstrijdpunt te pakken: 0-10. Oranjestad United won zaterdag ook ruim (9-1) tegen PrimaDarts en Sportsbar Potters Hoofddorp was te sterk voor DZJ Hippo in Hilversum: 2-8. ZDF Sport Pub Goes kon afgelopen weekend de eerste punten pakken, maar verloor de thuiswedstrijd tegen De Salamander toch (4-6). De wedstrijd tussen Superleague Rotterdam en Sonny’s Darts / Café De Stoof is uitgesteld.

Tekst: Nederlandse Darts Bond

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws