Een 'Holland house' in Londen waar dartfans elkaar ontmoeten tijdens het WK PDC
PDC

Een 'Holland house' in Londen waar dartfans elkaar ontmoeten tijdens het WK

Een 'Holland house' in Londen waar dartfans elkaar ontmoeten tijdens het WK

Dartfans die Londen bezoeken tijdens het PDC World Championship Darts krijgen een 'Holland house' in de Engelse hoofdstad. Chris Woerts maakte woensdag bekend dat dartfans een eigen Toto Dart Kings-pub krijgen in Hollandse stijl. Sportmarketeer Woerts is initiatiefnemer van de TOTO Dart Kings en wist in 1992 ook het initiatief te nemen voor het eerste Holland Heineken House in Barcelona.

Woerts maakte vandaag in het Toto Dart Kings Castle bekend dat Café The Starting Gate in de wijk Tottenham wordt omgedoopt tot de Toto Dart Kings-pub waar dartfans uit hun dak kunnen gaan.

"De ontmoetingsplaats voor dartfans is natuurlijk veel kleinschaliger dan de Olympische tempel het Holland Heineken House, dat maakt de Dart Kings Pub niet minder gezellig" liet Chris Woerts weten.

Zoals ieder jaar organiseren we ook dit jaar weer een gratis dartpoule waarbij er 10 mooie prijzen te winnen zijn. Deelnemen kan op poules.com/dartfreakz

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws