Terugblik op speelweek 8 Landelijke Competitie afgelopen weekend Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Terugblik op speelweek 8 Landelijke Competitie afgelopen weekend

Terugblik op speelweek 8 Landelijke Competitie afgelopen weekend

Afgelopen weekend werkten de spelers van de LaCo hun achtste wedstrijdronde van het seizoen af. Hieronder een korte terugblik op de gespeelde partijen. De volgende speelronde van de LaCo wordt op zaterdag 4 februari gespeeld.

LaCo Heren
De heren van de BDC zijn na zaterdag koploper in poule A. Het duel tegen directe concurrent DSWN werd in Den Haag ruim gewonnen: 6-11. De BDC heeft nu zes overwinningen uit zeven wedstrijden staan. Verder ging DBMN in eigen huis onderuit tegen DBBR (7-10). De wedstrijd tussen de twee hekkensluiters, de VDO en de RDB, eindigde in een ruime overwinning voor de heren uit Velden: 12-5. De DORA was afgelopen zaterdag vrij.

De DBA en DOGD trekken na afgelopen weekend de kar in poule B bij de heren. De DBA won in eigen huis van de DONHN met het kleinste verschil (9-8). De DOGD maakte het minder spannend en zette de SDC met ruime cijfers opzij: 11-6. Beide ploegen hebben nu vijf overwinningen uit zeven duels. De heren van DVS waren op bezoek in Winsum te sterk (7-10) voor de FDB, dat nu twee wedstrijden op rij heeft verloren. De heren van DOT kwamen afgelopen weekend niet in actie.

LaCo Dames
Twee compleet verschillende wedstrijden, afgelopen zaterdag in poule A bij de dames. DBMN gunde de dames van DBBR geen punt en won met 11-0, terwijl het andere duel tussen de VDO en de RDB pas in de sologame werd beslist. Michelle Verberk van de RDB was in die wedstrijd nipt te sterk voor Kathy Geeraerts en haalde zo de winst binnen. De dames van DSWN waren afgelopen weekend vrij.

De DONHN blijft na afgelopen weekend ongeslagen in poule B. Op bezoek in Almere werd de DBA zonder moeite opzij gezet: 1-10. De DONHN staat nu met vijf overwinningen uit vijf duels bovenaan. Meer wedstrijden werden zaterdag niet gespeeld. Het treffen tussen de FDB en DVS is uitgesteld naar 18 februari. De dames van DID waren afgelopen weekend gepland vrij.

Tekst: NDB Darts

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws