Tokan Ata wint finale van Ron Meulenkamp op Power Dart Event Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Tokan Ata wint finale van Ron Meulenkamp op Power Dart Event

Tokan Ata wint finale van Ron Meulenkamp op Power Dart Event

Afgelopen zondag tijdens het Power Dart Event, deze keer georganiseerd in de Oranjebar in Mariahout, was het niet het aantal spelers dat de sfeer bepaalde maar wel de kwaliteit. Ondanks dat het Moederdag was waren er toch een aantal spelers van de eerste categorie die hun weg naar het Brabantse dartsmekka hadden gevonden waaronder Braulio Roncero, Ron Meulenkamp, Tokan Ata, Andre Steenbakkers en Hermie van Orsouw. Deze keer waren er dan ook weinig verrassende uitslagen in de poulefase te noteren en al snel ging alle aandacht naar de spelers die de halve finale van de winnaarsronde konden bereiken.

In de halve finale was er toch een verrassing te noteren in de vorm van Anneke Kuijten die het hierin op moest nemen tegen Ron Meulenkamp en lijdzaam toe moest kijken hoe Ron alle fouten afstrafte. De andere halve finale werd een echte kraker met Tokan Ata en Braulio Roncero in de hoofdrol. Alle 7 legs moesten worden gespeeld voordat Tokan de winst kon pakken en eindelijk bevrijd werd van het gevoel dat hij niet van Braulio kon winnen. Waar eerder dit seizoen tijdens zowel de Top Player Competition, diverse toernooien en voorgaande speeldagen van Power Dart Event Braulio aan het langste eind trok was het vandaag Tokan Ata. Mede door deze bevrijding steeg Tokan in de finale tegen Ron Meulenkamp boven zichzelf uit. Beide mannen wilden elkaar niets toegeven en iedere goede score of finish werd gevolgd door luide uitroepen totdat de laatste dubbel werd gegooid. Toen volgde de stilte waarvan alleen de winnaar genoot en dat was deze dag Tokan Ata.

Top 3 winnaarronde: 1. Tokan Ata, 2. Ron Meulenkamp en 3. Braulio Roncero.

De volgende speeldag is aanstaande zaterdag 19 mei en wordt gespeeld in de Oranjebar in Mariahout. Inschrijving bedraagt € 10,= p.p. inclusief een consumptie en kan op de wedstrijddag tot 19.00 uur. Aanvang van het toernooi is 19.30 uur.
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws