Tommy Legius oppermachtig tijdens 13e editie van Open Boxtel Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Tommy Legius oppermachtig tijdens 13e editie van Open Boxtel

Tommy Legius oppermachtig tijdens 13e editie van Open Boxtel

Zondag 27 januari was Tommy oppermachtig tijdens de 13e Boxtelse dartkampioenschap bij Dartclub L’Union in Boxtel. Tommy Legius schreef voor de tweede maal de titel beste darter van Boxtel op zijn naam. Hij schakelde voortijdig de Belgische winnaar van vorig jaar Kim Huybrechts uit. In de finale trof Tommy de sterk spelende darter Ferry Beijleveld uit Rucphen die hij uiteindelijk versloeg.

De editie van het Open Boxtels dartkampioenschap dat zondag in het clubgebouw van L’Union in Boxtel werd gespeeld kende dit jaar meerdere deelnemers dan voorgaande jaren, zowel bij de jeugd als bij de volwassenen.

In de ochtend speelde de jeugd in verschillende klassen om het kampioenschap. In spannende wedstrijden werd flink gedart. Uiteindelijk werd Kayama Frauenfeller eerste bij de jeugd van acht tot en met twaalf jaar, gevolgd door Senna van Zoggel en Levy Frauenfeller. Bij dDe leeftijd van twaalf en dertien jarigen was Max Ligvoets eerste, tweede Stijn van de Sande en als derde Bas Neefs. Bij de jeugd van viertien tot en met zestien jaar ging de winst naar Marijn Struijk, gevolgd door Aron van Hamond en Michel Vogels complementeerde het podium.

Bij de koppels ging de winst net als vorig jaar naar Tim en Ronnie Huybrechts, gevolgd door Sven Wens en Wouter Vaes. Foto's zijn te vinden op deze website.

Met dank aan Boxteldigitaal.nl
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws