TOTO Dutch Open Darts komende 3 jaar in de Bonte Wever Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

TOTO Dutch Open Darts komende 3 jaar in de Bonte Wever

TOTO Dutch Open Darts komende 3 jaar in de Bonte Wever

De TOTO Dutch Open Darts wordt ook de komende drie jaar in de Bonte Wever georganiseerd. Het is het grootste en gezelligste dartstoernooi ter wereld, waar iedereen, van amateur tot professional aan kan deelnemen. Het evenement staat garant voor drie dagen lang gezelligheid, feest en heel veel darts.

“We zijn zeer verheugd over het feit dat we de samenwerking gaan voortzetten”, aldus Paul Engelbertink, directeur van de Nederlandse Darts Bond. “De Bonte Wever is voor ons meer dan een locatie: het is een partner die meedenkt, meewerkt en altijd klaar staat voor vernieuwingen en verbeteringen. Samen zullen we de komende jaren weer keihard werken om ervoor te zorgen dat de TOTO Dutch Open Darts een ongekend gezellig dartsfeest blijft.”

Elk jaar trekt het evenement duizenden darters en toeschouwers naar de Drentse hoofdstad en Christa de Ruiter, directeur van De Bonte Wever, is zeer verheugd over de nieuwe driejarige afspraak. “Het evenement past perfect bij ons bedrijf en wij kijken er dan ook naar uit om de komende jaren gastheer te mogen zijn van dit unieke topevenement. Wij zien het als een fantastische uitdaging om, samen met de Nederlandse Darts Bond, het toernooi nog grootser te maken.”

Editie 2024
De komende editie zal georganiseerd worden van donderdag 1 t/m zondag 4 februari 2024. De inschrijving zal open gaan op 1 oktober 2023. Zet beide datums dus alvast in je agenda!

Hotel boeken
Het is mogelijk om voor de TOTO Dutch Open Darts 2024 een hotelkamer aan te vragen bij De Bonte Wever. Kijk voor meer informatie op www.debontewever.nl/dutchopendarts

Born/tekst: NDBdarts.nl

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws