Diomax-Limburgia Jeugd Zomer (DLJZ) ranking telde 16 deelnemers Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Diomax-Limburgia Jeugd Zomer (DLJZ) ranking telde 16 deelnemers

Diomax-Limburgia Jeugd Zomer (DLJZ) ranking telde 16 deelnemers

De tweede Diomax-Limburgia Jeugd Zomer (DLJZ) ranking was met 16 deelnemers goed bezet deze zaterdag 6 juli 2013. Zeker als men rekening houdt met het weer en onze afvaardiging voor het Europees Kampioenschap in Hongarije! Regelmatig klonk er ook gejuich als er weer goed nieuws uit Hongarije kwam. En met 2 Bronzen en 4 Gouden medailles mogen we super trots zijn op onze kids daar. Kyana Frauenfelder Brons meisjes koppel. Daarmee met haar 9 jaar de jongste deelnemer aan een EK die ook nog een medaille haalt! Onze Colin Roelofs is helemaal beladen met medailles; Zilver individueel, Goud koppel, Goud team en Goud overall klassement. Natuurlijk Sharon, Berry, Quin en Kevin ook van harte gefeliciteerd.

Ook wil ik Tamara (Levy) bedanken voor hun support daar en ons op de hoogte blijven houden gedurende het gehele weekend! Alhier werd er ook goed gescoord. Jick, Bas, Lars en Maikel mogen een 180-er bijschrijven op hun palmares. Kleine Stijntje een mooie 100 finish. In de verliezers finale was het kuitenbijtertje Martijn die Jesper nipt van zich afhield en de overwinning met 2-1 naar zich toe trok.

In de winnaars finale was het bijna Ilona (de enige dame vandaag in het mannen geweld!), maar helaas de finale was net een wedstrijd te veel voor haar. Bas maakte gebruik van de vermoeidheid van Ilona en won met 2-0 deze 2de DLJZ.

Speler van de dag was Tim Croonen die, afgezet tegen voorgaande prestatie’s, een paar mooie resultaten neerzette bij de spelletjes.

Door deze overwinning komt Bas ook bovenaan in de ranglijst. Wil je zien waar iedereen staat kijk op http://zomerdartspektakel.webklik.nl/page/homepage

Hier kun je ook de tussenstanden van de spelletjes en de bijzondere resultaten zien.

Volgende week zaterdag 13 juli is het volgende DLJZ toernooi.

Allemaal een fijne week (moet lukken nu de zon doorbreekt!)
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws