V/d Ende en V. Genderen pakken winst Open Den Bommel 2022 Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

V/d Ende en V. Genderen pakken winst Open Den Bommel 2022

V/d Ende en V. Genderen pakken winst Open Den Bommel 2022

Zaterdag 22-10-2022 was de Bommelstee te den Bommel het decor voor het Open Den Bommel dartstoernooi. Onder druk van andere toernooien in de regio en de herfst vakantie was het een rustig begin van de cyclus van 20 open darttoernooien die Dartshop Kattestaart organiseert voordat er op 25 november 2023 een GIGA darttoernooi gespeeld gaat worden de MISSION Zuid West Nederlandse Dart Masters 23 met maar liefst €7000,- aan prijzengeld, 64 deelnemers mogen daar aan meedoen op basis van ranking punten, of doormiddel van 1 toernooizege te boeken. Ook spelen de beste 8 dames een apart toernooi, de plaatsing van de dames geschied door bij elk open plaatsingstoernooi een aparte gratis dames ronde te spelen waar zij de nodige punten kunnen verdienen. Onze dank gaat uit naar onze sponsoren die dit alles mogelijk maken VDH, Mission, D&More, Designa, KCM en IQ Select.

Zoals gezegd was het een rustig toernooi. 21 deelnemers melden zich aan de wedstrijdtafel. Sommige speelden ook het ingooi koppel toernooi, wat een paar uurtjes voor de singels startte. De winnaars van het koppeltoernooi waren Nico Cuccumazzo en Sander van Oostenbrugge. Zij verloren in de poules en de knockout slechts 1 leg!

Het singel toernooi werd gestart zoals we altijd doen doormiddel van het spelen van de poules.

1 poule van 5 (bo3) en 4 poules van 4 (bo5). Na de poule fase mochten de wat minder gelukkige spelers hun pijlen richten op de VR, hierin zagen we Sander van Oostenbrugge zijn wil aan een ieder opleggen. 1 leg werd er maar verloren en dat was in de finale tegen Gert-Jan Bakker die het onderspit moest delven met 3-1.
De spelers die wat meer dubbels wisten te raken in de poule gingen zoals gebruikelijk naar de WR.

De uitslagen liegen er niet om eigenlijk werden alle wedstrijden qua uitslag ruim gewonnen, al waren er wel spannende potjes bij maar waar de ene de dubbel blijft missen zegt de ander “dank je wel” Uiteindelijk was het Raymond van den Ende die de dagzege en daarmee de beker, het envelopje met de nodige euro’s op eiste en zich meteen bij het eerste toernooi plaatst voor de Mission Zuid West Nederlandse Dart Masters 2023. Roy Moerenhout werd in de finale verslagen met 5-1. Moerenhout die eerder nog wist te finishen van af 170 in zijn wedstrijd tegen Brian Wielaard maar miste tegen Raymond te veel dubbels.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws