Verslagen en uitslagen van de eerste ronde playoffs SuperLeague Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Verslagen en uitslagen van de eerste ronde playoffs SuperLeague

Verslagen en uitslagen van de eerste ronde playoffs SuperLeague

Afgelopen zaterdag stonden de eerste ronde van de playoffs voor SuperLeague seizoen 2013-2014 op het programma. Sterkdarts/L&L Nederhemert 2, Team Assen, Café de Toeter en de Biereliertjes wisten de tweede ronde te bereiken.

Sterkdarts/L&L Nederhemert nam het in een zeer spannende wedstrijd op tegen Café de Hoek. Sterkdarts kwam 3-0 voor, maar zag Café de Hoek terugkomen tot 3-3. Bij een stand van 5-4 in het voordeel van Sterkdarts wist Tommy Legius de wedstrijd te beslissen door in de captainsgame te winnen van Rick van de Schuur. Sterkdarts gaat het in de tweede ronde in eigen huis opnemen tegen de Goudenregenbar DSWN Den Haag.

Ook de wedstrijd tussen Team Assen en 't Haerenkwartier was spannend en eindigde in 6-4 in het voordeel van Team Assen. Zij spelen in de tweede ronde thuis tegen een nieuw team, genaamd Veldzicht.

Café de Toeter hield de overwinning in eigen huis door het sterke team van Café op de Hoek (met o.a. de gebroeders Nijs) met 6-2 te verslaan. Café de Toeter gaat in de tweede ronde op bezoek in Emmen bij een andere SuperLeague debutant: De Rietplas.

Tenslotte wisten ook de Biereliertjes uit Harderwijk een plekje in de tweede ronde te bemachtigen door te winnen van SPC Emmen met 8-2. De Biereliertjes spelen in de tweede ronde thuis tegen de Memory Maniacs uit Almelo.

De tweede rondes staan op zaterdag 27 april gepland. Voor het complete schema van de SuperLeague playoffs klikt u hier.

Met dank aan de Nederlandse Darts Bond
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws