Verslagen en uitslagen van speelweken SuperLeague en LaCo Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Verslagen en uitslagen van speelweken SuperLeague en LaCo

Verslagen en uitslagen van speelweken SuperLeague en LaCo

Afgelopen weekend werden er wedstrijden gespeeld in zowel de LaCo als de SuperLeague. Hieronder brengen we de uitslagen en de verslagen namens de Nederlandse Darts Bond.

LaCo
Bij de jeugd zagen we in poule A een overwinning voor DVS ten koste van DBA: 6-5. Raphael Regtoerschot wist na een spannende partij de beslissende solo te winnen van Damian Doorenspleet. In poule B pakte DSWN een 10-1 zege op de SDC en met dezelfde cijfers won titelverdediger FDB van RDB. Tenslotte was er de tweede winstpartij van het seizoen voor KDO ten koste van DBMN: 7-4.

Bij de heren LaCo won de koploper van poule A, DVO, met 12-5 van DVK. In poule B een spannende pot tussen de nummers één en twee van de stand: DBMN vs DBA. Uiteindelijk wist Leroy Nieuwenhuis namens DBA de beslissende solo te winnen van Erik de Noo. In poule C maakten beide koplopers DVS en DORA geen fout. DVS won met 10-7 van DOGD en DVS won met 13-4 van de DOT.

Bij de dames veroverde DSWN de koppositie door een 7-4 overwinning op DVS. In poule B wonnen de drie koplopers DONHN, RDB en DBMN allen hun wedstrijd. Het gat met de nummer vier is daarmee opgelopen tot drie overwinningen.

Voor alle overige uitslagen, standen en statistieken van de LaCo klikt u hier.

SuperLeague
Bosgenoegen had een zwaar middagje tegen Winsum maar wist uiteindelijk de koppositie vast te houden. Martijn Kleermaker won de beslissende solo van Rick Hofstra met 4-3 en zette daarmee een 6-4 eindstand op het scorebord. Naaste belager Twenty Six maakte geen fout en won met maarliefst 10-0 van Terneuzen. Oranje Bar klopte Café Kafé en de Fanatics wonnen van Xtreme met 8-2. Tenslotte won DKE na een 4-0 achterstand met 6-4 van de Zwaantjes.

In overgangsklasse A verloor Kremer voor de tweede keer op rij en daardoor zijn ze gezakt naar plek 3. Afgelopen zaterdag was Status Bar met 4-3 te sterk na een beslissende solozege van Heine Uuldriks op Christian Kist. De Dissel staat nu eerste gevolgd door The Legend. Ook in poule B zakte de koploper van plek één naar plek drie. Hemeco verloor met 6-4 van DTV en zag Red Alert de koppositie overnemen na een 7-3 winst op 't Pleintje. Koploper van overgangsklasse C, Agnes & Schier, maakte geen fout en won thuis van Sonny's met 8-2. Dartshop Leiden en 8-eraf mochten ook een overwinning bijschrijven en blijven daarmee in het spoor.

Voor alle overige uitslagen en statistieken kunt u terecht op deze pagina.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws