Voorbeschouwing dertiende speelweek van de SuperLeague Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Voorbeschouwing dertiende speelweek van de SuperLeague

Voorbeschouwing dertiende speelweek van de SuperLeague

Zaterdag staat de dertiende speelweek van de SuperLeague (SLN) op het programma. Hieronder een korte voorbeschouwing. De NDB wenst alle teams heel veel succes en plezier.

Hoofdklasse
Er staat zaterdag een potentiële kraker op het programma in Den Haag. De nummers een en twee van de Hoofdklasse nemen het tegen elkaar op: Goudenregenbar tegen Team Winsum Sneek. Goudenregenbar blijft na dit weekend koploper, maar Winsum Sneek zou bij winst tot op slechts één punt afstand komen van de koppositie. Verder krijgt Twenty Six Urk, dat gedeeld derde staat, bezoek van Oranjebar uit Mariahout. De Dartshop ’t Vrijthof Allstars gaat het zaterdag in eigen huis opnemen tegen de mannen van Bosgenoegen uit Ermelo, terwijl Vrijbuiter Superleague naar Staphorst reist voor het duel met Café De Dissel. Tot slot gaat SLT Die Gaststube in Joure de strijd aan met DKE RW Repair uit Den Haag.

Overgangsklasse A
Koploper SLT Langhenkel vastgoed heeft een ruime voorsprong in de Overgangsklasse A. Dit weekend staat een uitwedstrijd tegen Vostars United in Enschede op het programma. Café Kremer en DCG Trainingdarts strijden op dit moment om de tweede plaats. De mannen van Kremer nemen het zaterdag op tegen De Moriaan in Kampen en DCG Trainingdarts gaat op bezoek bij de hekkensluiter, SLT de Barnstee. Verder speelt Superleague team De Karre (6) in Tuk tegen de mannen van De Stam (7) om een sprong te maken op de ranglijst. De laatste wedstrijd van dit weekend in de Overgangsklasse A is Toornsmit tegen SLT de Planeet. Toornsmit zit nog in de gevarenzone, maar kan bij winst een stap zetten.

Overgangsklasse B
Net als in de Hoofdklasse strijden zaterdag ook in de Overgangsklasse B de bovenste teams tegen elkaar. Koploper Dart Team Venlo neemt het in eigen huis op tegen Xtreme sport Tilburg. Bij winst voor Venlo komt het kampioenschap in zicht. Als Tilburg de drie punten pakt, wordt het verschil teruggebracht tot slechts één punt. Verder treft Parketvloermeesters (4) in Berghem de mannen van Dartcafé Nouveau (3) en speelt Fanatics Weert in eigen huis tegen Pluym Schilderwerken uit Eindhoven. De Reünie-Adro Parket reist zaterdag naar Eygelshoven voor het duel met Shovel Darts Team. Tot slot neemt SL Dubbel10 Arnhem het thuis op tegen SL ut Wiel uit Bavel.

Overgangsklasse C
In de Overgangsklasse C is het nog altijd spannend aan kop. Sportsbar Potters Hoofddorp gaat aan de leiding en hoopt zaterdag thuis drie punten te pakken tegen DZJ Hippo Hilversum. Café Sante Leiden, dat slechts op één punt achterstand staat, speelt dit weekend in eigen huis tegen Eddie’s druifjes. Verder wordt zaterdag een geheel Rotterdams duel uitgevochten: Sonny’s Darts / Café de Stoof treft namelijk de mannen van Superleague Rotterdam. In Dongen strijdt SLT De Salamander tegen ZDF Sport Pub Goes, dat slechts één punt verzamelde dit seizoen. De mannen van PrimaDarts spelen ten slotte een thuiswedstrijd tegen Oranjestad United.

Op de NDBdarts.nl algemene SLN-pagina zijn de poules, speelschema's en standen te vinden, inclusief alle teamsamenstellingen en locaties.

Bron/tekst NDBdarts.nl

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws