Voorbeschouwing op speelweek 11 van de SuperLeague zaterdag Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Voorbeschouwing op speelweek 11 van de SuperLeague zaterdag

Voorbeschouwing op speelweek 11 van de SuperLeague zaterdag

Zaterdag staat de elfde speelweek van de SuperLeague (SLN) op het programma. Hieronder een korte voorbeschouwing.

Hoofdklasse
Er staan dit weekend meerdere interessante wedstrijden op het programma in de Hoofdklasse. Vooral in de middenmoot is het spannend, met liefst vier ploegen met elk vijftien punten. Goudenregenbar, dat bovenaan staat, gaat het in eigen huis opnemen tegen Bosgenoegen uit Ermelo. De mannen van De Dartshop ’t Vrijthof Allstars krijgen zaterdag bezoek van DKE RW Repair uit Den Haag. Verder reist Team Winsum Sneek richting Apeldoorn voor het duel met Vrijbuiter Superleague en speelt Café De Dissel in Staphorst tegen Oranjebar. Tot slot treffen Twenty Six Urk en SLT Die Gaststube elkaar op Urk.

Overgangsklasse A
In de Overgangsklasse A is SLT Langhenkel vastgoed nog altijd koploper, met zes punten voorsprong op de eerste achtervolger. Zaterdag staat een op papier spannend duel tegen DCG Trainingdarts in Groningen op het programma. De nummer twee, Café Kremer, speelt een uitwedstrijd tegen het nog puntloze SLT de Barnstee. Verder krijgt Toornsmit in Markelo bezoek van De Stam en gaat Superleague team De Karre afreizen naar Kampen voor een treffen met De Moriaan. De partij tussen SLT de Planeet en Vostars United in De Krim completeert de wedstrijden van komend weekend in de Overgangsklasse A.

Overgangsklasse B
Dart Team Venlo staat bovenaan de Overgangsklasse B en heeft een marge van vier punten ten opzichte van de nummer twee, Xtreme sport Tilburg. De koploper krijgt deze zaterdag bezoek van De Reünie-Adro Parket uit Geleen. Verder gaat SL ut Wiel uit Bavel het in eigen huis opnemen tegen Xtreme sport. In de middenmoot dit weekend ook twee mogelijke krakers: Parketvloermeesters (5) speelt thuis tegen Fanatics Weert (7) en de mannen van Shovel Darts Team (8) gaan strijden met Pluym Schilderwerken (6). Tot slot reist Dartcafé Nouveau richting Arnhem voor de wedstrijd tegen hekkensluiter SL Dubbel10.

Overgangsklasse C
Van alle klassen is het in de Overgangsklasse C bovenaan het spannendst. Sportsbar Potters Hoofddorp heeft slechts één punt voorsprong ten opzichte van Café Sante Leiden. De mannen uit Hoofddorp krijgen zaterdag bezoek van Oranjestad United, terwijl Leiden thuis mag gaan afrekenen met ZDF Sport Pub Goes. Verder reist Eddie’s druifjes dit weekend naar Superleague Rotterdam en gaat PrimaDarts richting Dongen voor het duel met SLT De Salamander. In Rotterdam nemen tot slot de mannen van Sonny’s Darts / Café De Stoof en DZJ Hippo Hilversum het tegen elkaar op.

Tekst: NDB Darts

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws