Aanstaande zaterdag "De 5e editie van het Noabers Open" Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Aanstaande zaterdag "De 5e editie van het Noabers Open"

Aanstaande zaterdag "De 5e editie van het Noabers Open"

Zaterdag 20 augustus 2011 organiseert Noabers in combinatie met thuishaven Café Het Zuiden voor de vijfde keer het Noabers Open. Na 3 jaar een dubbeltoernooi te hebben georganiseerd is er vorig jaar gekozen voor een singeltoernooi. Dit zal ook dit jaar weer het geval zijn Het speltype is 501 dubbel uit. Om het toernooi meer aanzien te geven is de organisatie drie jaar geleden op zoek gegaan naar sponsors voor het toernooi, om enerzijds voor elke baan een nieuw bord aan te kunnen schaffen en anderzijds de prijzenpot te kunnen verhogen. Het inschrijfgeld gaat naar de prijzenpot welke inmiddels al gevuld is met €1350 aan sponsorgelden. Zo zal er bij 100 deelnemers €500 klaar liggen voor de winnaar.

Tijdens het toernooi zal elke baan voorzien zijn van een nieuw bord. Tijdens het toernooi zullen er onder alle deelnemers nog enkele leuke prijzen worden verloot.

Het maximaal aantal deelnemers is 100 dus geef u snel op en wordt de opvolger van Tony West, de winnaar van vorig jaar. Tot en met 50 deelnemers zal er eerst in poules gespeeld worden en daarna zal er een winnaars en een verliezersronde volgen. Mocht het aantal inschrijvingen boven de 50 komen zal er gespeeld worden volgens het knock-out principe. De eerste wedstrijd zal dan bepalen of je in de winnaars- of verliezersronde terecht komt.

Inschrijving bij voorkeur via email op e-mailadres [email protected] maar telefonisch is ook mogelijk op nummer 0546-851723. Inschrijven kan vanaf heden tot 14.30 uur op de dag zelf. Het toernooi vangt aan om 15.00 uur. Graag voor 14.30 aanwezig. Dit geldt ook voor de spelers die al ingeschreven staan middels de voorinschrijving. Het inschrijfgeld bedraagt 5 euro per persoon. Heeft u nog vragen of wilt u zich opgeven bel of mail ons. De toernooileiding zal in handen zijn van Martijn Hulleman en Arjan Korte.
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws