Aankondiging groots afscheidsfeest Van Barneveld in Amsterdam PDC
PDC

Aankondiging groots afscheidsfeest Van Barneveld in Amsterdam

Aankondiging groots afscheidsfeest Van Barneveld in Amsterdam

In de hoofdstad Amsterdam zal er volgend jaar een afscheidsevenement georganiseerd worden voor de vijfvoudig wereldkampioen. Dat liet Raymond van Barneveld vanmorgen weten in een gesprek met Frank Dame tijdens de ochtend show op Radio 538. 'Dit wordt iets unieks' liet de Hagenaar weten.

RvB wil zich plaatsen voor het PDC World Championship in Londen wat aan het einde van dit kalender jaar gehouden word. "Dit zal mijn laatste WK worden, ik won vijf wereldtitels en heb besloten eerder dan het plan was te stoppen met darts op topniveau".

'Zo'n afscheidsavond lijkt me waanzinnig', vertelde Van Barneveld woensdagochtend op Radio538. 'Er zijn allerlei gesprekken gaande. Het wordt iets unieks. Waarschijnlijk komen voor dit evenement de oude darters terug tegen wie ik finales heb gespeeld. Binnenkort wordt hier meer over bekend.'

Tijdens de RTL7 uitzending van de Premier League donderdagavond 4 april is Barney te gast, tijdens deze uitzending zal er meer bekend worden over dit unieke afscheid waarbij in de wandelgangen over de Ziggo Dome gesproken word.

Na de verloren wedstrijd in Ahoy Rotterdam vorige week gooide Van Barneveld de handdoek emotioneel in de ring. De Hagenaar liet echter de volgende dag weten deze handdoek per direct weer op te pakken en zijn farewell jaar af te maken. 'ik lig nu uit de premier league waardoor ik me kan richten op de protour. Ik zal meer trainen en sporten om fit te worden en weer op niveau te komen'.

17 maart stond de Nederlander sinds een lange periode weer in een finale van de protour, Van Barneveld heeft absoluut het talent om mee te draaien in de top maar dan moet het tussen de oren goed zitten. Met een paar goede prestaties op de vloer (Protour evenementen) zal Barney klimmen op de ranking om zijn deelname aan het WK veilig te stellen.

'Het moet geen lijdensweg worden, maar dat is het nu wel al een beetje.. Het gekke is dat ik veertien dagen geleden een finale op de vloer bereikte en een paar dagen later won ik in de Premier League van Max Hopp met een goede wedstrijd en een 170-finish. Ik ben momenteel wisselvallig maar helemaal weg is de vorm niet' liet Van Barneveld weten.

https://www.dartfreakz.nl/blog/pdc2/adrian-jackpot-lewis-het-was-alsof-ik-terug-in-de-tijd-ging/

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws