Corey Cadby: "Volgend jaar speel ik in de Premier League" PDC
PDC

Corey Cadby: "Volgend jaar speel ik in de Premier League"

Corey Cadby: "Volgend jaar speel ik in de Premier League"

Toen de negen Premier League vervangers voor Gary Anderson werden bekendgemaakt, had de naam van Corey Cadby misschien ook daar tussen moeten staan. De kans was groot dat Cadby, als één van de spelers die een goede ontwikkeling doormaakt, ook een uitnodiging zou ontvangen om zijn kunsten op het Premier League podium te laten zien.

De Australiër kon een poos niet actief zijn in het PDC circuit, vanwege een visum probleem voor het Verenigd Koninkrijk. Cadby kreeg in maart, na 12 turbulente maanden, eindelijk zijn visum voor toegang tot het Verenigd Koninkrijk. Zodoende kan The King, zoals zijn bijnaam luidt, weer terugkeren in het PDC circuit. Op 6 april zal hij zijn rentree maken op de Players Championship 9 te Barnsley.

Cadby miste deelname aan de Premier League Darts 2019 maar The King is vastbesloten er volgend jaar wel bij te zijn. "Ik zou dit jaar erbij zijn en ik zou genieten. Het grote podium is het hoofdpodium, het is alsof je jouw werkgever moet bewijzen wat je in je mars hebt" aldus de 24-jarige tegenover Sky Sports. Maar volgend jaar speel ik in de Premier League".

"Ik ben hongerig om mij weer te laten zien. Het zal heel snel gebeuren. Ik weet dat ik nog extra versnellingen heb. Maar er is een verschil tussen 'weten' en 'daadwerkelijk presteren'. Het zal uitkomen. Ik weet dat ik tien keer beter en constanter kan zijn".

De vertraging in het proces omtrent zijn visum zorgde in de afgelopen 12 maanden voor stress en depressie. "De onzekerheid is erg frustrerend geweest. Ik wist niet welke kant mijn leven op zou gaan. Ik wilde settelen, had grote dromen. Alles werd on hold gezet. Gelukkig heb ik veel steun gehad".

"Dit jaar wil ik in elk geval tot de top 32 behoren en uiteindelijk de nummer één van de wereld worden. Top 32 is mijn doel. Ik zie mezelf verder stijgen maar voor nu is de top 32 het doel" aldus de finalist van de UK Open 2018.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws