Aileen de Graaf beste Nederlandse tijdens Women's Series 17 PDC
PDC

Aileen de Graaf beste Nederlandse tijdens Women's Series 17

Aileen de Graaf beste Nederlandse tijdens Women's Series 17

Tijdens de PDC Women's Series is Aileen de Graaf de beste Nederlandse geworden na event 17. De Nederlandse verloor van de winnares Beau Greaves, deze Engelse versloeg de tweevoudig wereldkampioen uit Japan met 5-3. De dames spelen zaterdag en zondag telkens twee toernooien in de PDC Women's Series reeks waarbij de twee 'beste' speelsters op de ranking een ticket krijgen voor het PDC World Championship Darts. Lisa Ashton is al zeker van een plekje op het podium in het Alexandra Palace. Fallon Sherrock stond op plek twee voor dit weekend waarna Aileen de Graaf op plek drie staat. Sherrock ging vroegtijdig onderuit op zaterdag nadat ze met 4-0 verloor van de Japanse Suzuki in ronde twee. De nog jonge Beau Greaves won echter het laatste Women's Series weekend vier titels en stond op plek vier waardoor niet Sherrock maar Beau 'n' Arrow de voor De Graaf het belangrijkste is om te stoppen.

Anca Zijlstra en Priscilla Steenbergen waren na De Graaf de beste Nederlandse tijdens het 17de event, beide dames kwamen tot de laatste 32.

Kwartfinale
Mikuru Suzuki 4-1 Katie Sheldon
Maria O'Brien 4-2 Mandy Smith
Lorraine Winstanley 4-1 Deta Hedman
Beau Greaves 4-2 Aileen de Graaf

Halve finale
Mikuru Suzuki 5-1 Maria O'Brien
Beau Greaves 5-2 Lorraine Winstanley

Finale
Beau Greaves 5-3 Mikuru Suzuki

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws