Ambassadeur Michael van Gerwen brengt verrassingsbezoek JDC WK PDC
PDC

Ambassadeur Michael van Gerwen brengt verrassingsbezoek JDC WK

Ambassadeur Michael van Gerwen brengt verrassingsbezoek JDC WK

Michael van Gerwen heeft donderdag een verrassingsbezoek gebracht aan het Junior Darts Wereldkampioenschap, dat tijdens het driedaagse Junior Darts Corporation's Festival of Darts werd gespeeld.

Van Gerwen, die ambassadeur is van de Junior Darts Corporation (JDC) en nauw betrokken is bij de ontwikkeling van de jeugdspelers, nam tijdens zijn bezoek tijd voor iedereen en de nummer één van de wereld sprak de jeugdspelers tevens bemoedigende woorden toe.

Finalisten Adam Gawlas en Keane Barry zullen tijdens het PDC wereldkampioenschap 2020 uitmaken wie zich de nieuwe JDC Wereldkampioen mag noemen. Vorig jaar ging de titel naar de toen 16-jarige Nederlander Jurjen van der Velde.

De Junior Darts Corporation Tour, partner van de PDC, is opgericht in 2015 en is voortgevloeid uit de door Steve Brown opgezette Darts Academy. De Tour van de Junior Darts Corporation staat open voor spelers van 10 tot en met 17 jaar. In 2017 werd Michael van Gerwen ambassadeur van de Junior Darts Corporation en later werd hij ook bestuurder bij deze Corporatie.

Van Gerwen destijds: "Het jeugdcircuit heeft mij geholpen in mijn begintijd als darter. De JDC is de juiste omgeving voor jonge talenten om zich te ontwikkelen. Ik ben zeer gepassioneerd over mijn rol als ambassadeur voor jonge spelers. Om iets terug te doen voor de sport die mij groot heeft gemaakt, is het minste wat ik terug kan doen".

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws