Burnett: “Ik heb twee fortuinen verdiend en er drie uitgegeven” PDC
PDC

Burnett: “Ik heb twee fortuinen verdiend en er drie uitgegeven”

Burnett: “Ik heb twee fortuinen verdiend en er drie uitgegeven”

Richie Burnett liet na zijn wereldtitel in 1995, afgelopen weekend weer van zich horen met een kwartfinaleplek op het UK Open. Na zijn overwinning op Peter Wright, die door de Welshman ook op weg naar zijn wereldtitel 28 jaar geleden geklopt werd, bij de laatste 16 begon hij tegen The Dailystar met een terugblik op die wedstrijd. “Ik ben een taaie oude man. Ik houd van dit spelletje - dat doe ik zeker. Ik stond 7-3 voor en begon eraan te denken, maar dat is natuurlijk. Peter zit in de absolute wereldtop. Hij speelt Premier League dus dit is een grote overwinning voor me.”

Daarna blikte hij terug op zijn leven tot nu toe en was daar zelfkritisch. “Ik heb lange tijd niet in deze situatie gezeten. Maar uiteindelijk sleepte mijn ervaring me erdoorheen. Ik ben door de jaren heen een idioot geweest. Ik heb zonder twijfel ondergepresteerd. Nu maak ik de verloren tijd goed. Ik heb twee fortuinen vendiendo en er drie uitgegeven.”

'

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws