De loting voor de PDC World Cup of Darts 2013 is verricht PDC
PDC

De loting voor de PDC World Cup of Darts 2013 is verricht

De loting voor de PDC World Cup of Darts 2013 is verricht

Voorafgaand aan de Qualifying School 2013 is de loting voor de komende PDC World Cup of Darts geschied. De derde editie van het landentoernooi wordt van 1 tot en met 3 februari in de Alsterdorfer Sporthalle te Hamburg, Duitsland gehouden. Er doen 24 landen mee die vertegenwoordigd worden door de twee hoogst geplaatste spelers op de wereldranglijst.

De eerste ronde bestaat uit een groepsfase, verdeeld over twee sessies, waarbij de landen in acht groepen zijn verdeeld. Zie ook dit artikel met meer informatie. Titelverdediger Engeland heeft Oostenrijk en Japan geloot. Michael van Gerwen en Raymond van Barneveld treffen Gibraltar en Polen in groep E. De Belgische gebroeders Huybrechts gaan de strijd aan met Noord Ierland en Hongarije in groep H. Groep C mag misschien wel de 'poule des doods' genoemd worden met Schotland, Canada en Zweden. De volledige loting ziet er als volgt uit:

Groep A
Engeland (1)
Oostenrijk
Japan

Groep B
Ierland (8)
Denemarken
Zuid Afrika

Groep C
Schotland (4)
Canada
Zweden

Groep D
Wales (5)
Spanje
De Pilipijnen

Groep E
Nederland (2)
Gibraltar
Polen

Groep F
Duitsland(7)
Finland
USA

Groep G
Australië (3)
Kroatië
Nieuw Zealand

Groep H
Noord Ierland (6)
België
Hungarije

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws