Deze 10 spelers leggen zich neer bij verlies PDC-tourkaart PDC
PDC

Deze 10 spelers leggen zich neer bij verlies PDC-tourkaart

Deze 10 spelers leggen zich neer bij verlies PDC-tourkaart

Nu bekend is welke spelers zich hebben aangemeld voor de zijn we ook te weten gekomen dat 10 van de 30 spelers die hun PDC-tourkaart verloren niet aanwezig zullen zijn op de PDC Q-School. Dit betekent tevens dat ze het komende jaar geen PDC-tourkaart zullen hebben en tevens niet op de PDC Challenge Tour en PDPA Associate Member Qualifiers voor de PDC European Tours in actie kunnen komen.

Dat Glen Durrant en Steve West deze keuze maakten was al eerder bekend. De Belg Geert de Vos volgt in dit rijtje met verder ook Australiër Gordon Mathers, de Rus Boris Koltsov, de Oostenrijker Zoran Lerchbacher en de Duitser Michael Unterbuchner, Jason Lowe, Jon Worsley en John Brown.

Ook voormalig Winmau World Master, World Grand Prix en UK Open kampioen Robert Thornton, die in 2021 zijn PDC-tourkaart verloor en vorig jaar de PDC Challenge Tour Order of Merit afsloot als nummer 25 zal niet proberen om opnieuw een PDC-tourkaart te bemachtigen. Verder zullen ook Beau Greaves, de kampioen van Lakeside 2022 Neil Duff, Nieuw-Zeelanders Haupai Puha (momenteel de nummer 4 van de WDF) en Cody Harris niet aan de oche zullen verschijnen, hoewel sommige dartsfans hen wellicht wel verwacht hadden.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws