Dirk van Duijvenbode won zijn vijfde titel en bezet de eerste plek op de ranking PDC
PDC

Dirk van Duijvenbode won zijn vijfde titel en bezet de eerste plek op de ranking

Dirk van Duijvenbode won zijn vijfde titel en bezet de eerste plek op de ranking

Afgelopen zondag wist Dirk van Duijvenbode zijn vijfde Players Championships titel te pakken. Het Engelse Barnsley is blijkbaar vruchtbare grond voor de Nederlander die in deze Engelse plaats vier van de vijf titels won. Zijn allereerste titel won Van Duijvenbode in het Duitse Niedernhausen, het was Players Championship nummer 11 van 2021.

Afgelopen zondag wist de 30-jarige Westlander zijn tweede titel van 2023 te pakken. De World Grand Prix runner-up van 2020 versloeg tijdens Players Championship zes Kevin Burness, Ronny Huybrechts, Cameron Crabtree, Ian White, Michael van Gerwen, Luke Humphries en in de finale Ryan Searle. Tegen Ryan Searle speelde Nederlander drie van de vijf finales, tijdens de Players Championships troffen beide elkaar in totaal zeven keer en was Van Duijvenbode vijfmaal de beste.

Aubergenius staat momenteel na zes toernooien op de eerste plek van de PDC Players Championship Order of Merit, in 2022 eindigde de 30-jarige Westlander als vierde achter Damon Heta, Luke Humphries en Nathan Aspinall op de ranking.

Gewonnen Players Championships titels:
2021 PC 11 Niedernhausen
2022 PC 12 Barnsley
2022 PC 18 Barnsley
2023 PC 04 Barnsley
2023 PC 06 Barnsley

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws