DRA deelt meerdere boetes en straffen uit in hun meest recente bijeenkomst PDC
PDC

DRA deelt meerdere boetes en straffen uit in hun meest recente bijeenkomst

DRA deelt meerdere boetes en straffen uit in hun meest recente bijeenkomst

De DRA (Darts Regulation Authority) oftewel de tuchtcommissie van de PDC heeft onlangs weer een treffen gehad en daar zijn een aantal straffen en/of boetes uitgedeeld aan spelers die zich niet aan de regels hebben gehouden.

Zo is zoals wij al eerder berichten Gerwyn Price behoorlijk bestraft door de DRA op 23 Januari voor deze beide incidenten op de Grand Slam of Darts.
En kwam Gary Anderson er met een formele waarschuwing van af.

Nu zijn er aan deze 2 namen nog een paar toegevoegd, met een paar opvallende namen als Andy Jenkins, Arron Monk, Mickey Mansell en William O'Connor.

Andy Jenkins kreeg een voorwaardelijke schorsing en een boete van 1000 pond opgelegd omdat hij op een Challenge Tour homo opmerkingen zou hebben gemaakt tegen een official.
Monk kreeg ook een voorwaardelijke schorsing en een boete van 500 pond omdat hij zich zou misdragen hebben tijdens een kwalificatie voor de Grand Slam of Darts.

Mickey Mansell en William O'Connor kregen beide een boete voor ontoelaatbaar gedrag op het WK Darts in Ally Pally.
Mansell heeft volgens de DRA bewust zijn best niet gedaan tijdens een wedstrijd en O'Connor heeft hoorbaar zitten vloeken tijdens een televisie match.

In Australie zijn 2 spelers berispt voor matchfixing. Deze beide spelers mogen nu tot 28 Juli 2019 zich niet bezig houden met officiele darts activiteiten.

Michael Plooy, Zak Cross en Anthony Brown kregen allen een boete omdat zij na hun verlies de volgende partij niet geschreven hadden.

Wil je alle straffen die de DRA heeft gegeven aan spelers zelf rustig nakijken klik dan hier voor het overzicht.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws