PDC WK: Duitser Jyhan Artut wint spannende voorronde van Mackenzie PDC
PDC

PDC WK: Duitser Jyhan Artut wint spannende voorronde van Mackenzie

PDC WK: Duitser Jyhan Artut wint spannende voorronde van Mackenzie

De tweede wedstrijd van de avond was een voorronde wedstrijd tussen de Duitser Jyhan Artut en de uit Hong Kong afkomstige Scott Mackenzie. Slechts vier legs waren en nodig om een plek in de eerste ronde te bemachtigen. Mackenzie wist de eerste leg te pakken en kwam daarmee op een 1-0 voorsprong. Lang kon hij hier niet van genieten want de Duitser pakte de drie daaropvolgende legs en liep daarmee uit naar een comfortabele 3-1 voorsprong. Hierbij wist hij o.a. een 103-finish te gooien.

Scott Mackenzie mocht de vierde leg beginnen en wist deze uiteindelijk ook te behouden maar dit ging niet zonder slag of stoot. Hij besloot de leg met een 60-finish waarbij hij de eerste pijl buiten het bord wierp, vervolgens een single 20 gooide en via de eerste pijl die als een marker fungeerde wist hij met de laatste pijl de dubbel 20 te raken. Een tussenstand van 2-3 waarbij Artut voor de wedstrijd mocht gaan gooien. Hij kreeg twee pijlen voor de wedstrijd maar wist ze niet te benutten waarna Mackenzie de stand op gelijke hoogte bracht.

Bij een 3-3 tussenstand mocht de man uit Hong Kong beginnen aan de laatste leg en dus waren de rollen omgedraaid. Hij kreeg eveneens twee matchdarts in de schoot geworpen maar ook hij faalde om de dubbel 20 te raken voor de wedstrijd. Met beiden twee pijlen voor de wedstrijd gemist was het alsnog aan Artut om aan te leggen voor 76 en via single 20, single 16 en dubbel 20 wist hij zich te plaatsen voor de eerste ronde.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws