Dutch Darts Championship: Halve finale eindstation voor Van Gerwen PDC
PDC

Dutch Darts Championship: Halve finale eindstation voor Van Gerwen

Dutch Darts Championship: Halve finale eindstation voor Van Gerwen

Dit weekend staat in de WTC Expo te Leeuwarden het Dutch Darts Championship op het programma. Dit is de zesde van dertien European Tours. Michael van Gerwen was de enige Nederlander die tot de halve finale wist door te dringen.

Michael van Gerwen moest met 7-6 zijn meerdere erkennen in Dave Chisnall. Damon Heta en Luke Humphries streden om de laatste finaleplek.

Dutch Darts Championship
Halve finale

Dave Chisnall (91,43) 7-6 Michael van Gerwen (89,12)
Chisnall pakt de eerste drie legs voordat Michael met een 170-finish van zich laat horen. Chizzy antwoordt met een 10-darter. Mighty Mike komt op 2-4 door 72 uit te gooien. Michael gooit een 12-darter om terug te komen tot 5-5. Chisnall komt uiteindelijk met 7-6 bovendrijven.

Luke Humphries 7-3 Damon Heta
Heta gooit 127 uit voor een 1-1 voorsprong. Humphries antwoordt met een 97-finish. The Heat doet met een 170-finish voor 2-5 iets terug. Cool Hand Luke gooit 119 uit voor 6-2. Heta antwoordt door 75 uit te gooien voor 3-6, voordat hij de eindstand op 7-3 bepaalt.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws