Euro Tour 11: Doets, Plaisier en Van de Griendt winnen PDC
PDC

Euro Tour 11: Doets, Plaisier en Van de Griendt winnen

Euro Tour 11: Doets, Plaisier en Van de Griendt winnen

Vandaag staat Euro Tour 11 in Duitsland op het programma. Veel Nederlanders zullen in de middag al op het podium verschijnen. Achteraf bleek dit een groot succes te zijn. Bekijk hieronder de uitslagen en verslagen van de gespeelde wedstrijden:

Kevin Doets - Callum Goffin 6-2
Madars Razma - Stephen Burton 6-1
Wesley Plaisier - George Killington 6-4
Roy van de Griendt - Danny Tessmann 6-3
Jules van Dongen - Connor Scutt 6-3
Dylan Slevin - Jeffrey de Graaf 6-4
Mike de Decker - Patrik Kovacs 6-1
Darius Labanauskas - Cameron Menzies 5-6

Allereerst mocht Kevin Doets het podium betreden om het op te nemen tegen Callum Goffin. Dit ging Doets vrij gemakkelijk af. De Nederlander kwam niet in de problemen en met een gemiddelde van ruim 96, maakte hij een prima indruk.

Het tweede duel ging tussen Razma en Burton. Ook hier was één speler overduidelijk de sterkste. Razma won met 6-1 en bereikte ook een gemiddelde van 96.

Hierna was het wederom een Nederlander die in actie kwam. Wesley Plaisier nam het op tegen George Killington. Het was een wedstrijd van goed niveau waar Plaisier een gemiddelde haalde van bijna 100. Maar ook Killington speelde een goede pot. Plaisier kwam al vroeg in het duel op twee legs voorsprong en gaf die eigenlijk niet meer weg: 6-4.

Ook Roy van de Griendt wist te winnen. In de wedstrijd tegen Danny Tessmann was hij met 6-3 te sterk. Alhoewel hij met een gemiddelde van 77 niet overtuigde, ging hij toch met een prima eindstand door.

Ook de Amerikaans-Nederlandse Jules van Dongen kwam in actie. Tegen Connor Scutt gooide hij een prima wedstrijd. Van Dongen kwam op voorsprong, en op de 3-3 na, gaf hij deze voorsprong niet meer weg.

Helaas was de wedstrijd van Jeffrey de Graaf een minder groot succes. Hij kwam tegen Dylan Slevin te spelen. Na een 3-0 voorsprong voor Slevin kwam De Graaf niet meer terug in de wedstrijd.

Het één na laatste duel van de middag ging tussen Mike de Decker en Patrik Kovacs. Hierin was de Belg veel te sterk voor zijn tegenstander. Kovacs pakte slechts één leg: 6-1.

Het laatste duel van de middag ging tussen Cameron Menzien en Darius Labanauskas. Menzies kwam twee keer op twee legs voorsprong, maar Labanauskas wist toch weer terug te komen. Uiteindelijk stond het 4-4. Vanuit deze stand was het weer Menzies die op voorsprong kwam: 5-4. Wederom kwam Labanauskas tot 5-5. In de laatste leg bleek Menzies dan toch de sterkste.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws