Florian Hempel deelt dubbele tik uit aan Keegan Brown PDC
PDC

Florian Hempel deelt dubbele tik uit aan Keegan Brown

Florian Hempel deelt dubbele tik uit aan Keegan Brown

Vrijdagavond stond er voor Keegan Brown niet alleen een plek bij de laatste 64 van het PDC WK op het spel. The Needle had immers ook een zege nodig om in de top 64 van de wereld te blijven en dus zijn PDC-tourkaart te behouden. De voormalig wereldkampioen jeugd, die in augustus nog een , zal nu dus in januari naar de PDC Q-School moeten om weer een PDC-tourkaart te bemachtigen.

Op de PDC UK Q-School zou hij zo maar spelers als John Henderson, Scott Mitchell, Andy Boulton en Adam Hunt tegen kunnen komen. Ook Glen Durrant en Steve West hebben hun PDC-tourkaart verloren, maar reeds aangegeven niet naar PDC Q-School te gaan.

Ook Maik Kuivenhoven, Jeffrey de Zwaan, Berry van Peer en Geert de Vos zullen, indien ze volgend jaar weer op de PDC-tour actief willen zijn terug moeten gaan naar Q-School. Daarnaast staat voor Ron Meulenkamp, virtueel de nummer 64, en Niels Zonneveld, virtueel de nummer 67, ook nog een PDC-tourkaart op het spel. Ron is hierbij afhankelijk van de andere resultaten, aangezien hij zich niet heeft weten te kwalificeren voor het PDC WK. Niels zal maandagmiddag moeten afrekenen met Lewy Williams om, voorlopig, zijn PDC-tourkaart te behouden.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws