Het Grand Slam of Darts Spel: in totaal 125 euro aan prijzengeld PDC
PDC

Het Grand Slam of Darts Spel: in totaal 125 euro aan prijzengeld

Het Grand Slam of Darts Spel: in totaal 125 euro aan prijzengeld

Vanaf zaterdag strijden de beste darters van de PDC en BDO tegen elkaar in Wolverhampton tijdens de . Phil Taylor, Michael van Gerwen, Adrian Lewis, titelverdediger Raymond van Barneveld maar ook Scott Waites, Tony O’Shea en Christian Kist zijn onder anderen aanwezig. In totaal doen 32 darters mee die verdeeld zijn over 8 poules. De 2 beste darters per poule gaan vervolgens door naar de knock-outfase.

Meespelen tijdens dit grote dartsevenement is mogelijk met het Grand Slam of Darts Spel van Zweeler. Alle darters hebben een waarde gekregen en de deelnemers dienen een team bijeen te kopen bestaande uit 8 darters binnen een budget van 60 miljoen euro. In de poulefase levert elke gewonnen leg 1 punt op en de darters scoren extra punten door zover mogelijk in de knock-outfase te komen. Tot slot dient de winnaar van de Grand Slam of Darts voorspeld te worden.

Deelname kost 2,50 euro per team waarvan 60 procent ten goede komt aan de prijzenpot. Deze prijzenpot is gevuld met 125 euro en zal groter worden naarmate er meer betaalde teams komen. Zo kan de winnaar van het spel rekenen op ten minste 40 euro. Voor nieuwe spelers ligt er bovendien een stortingsbonus klaar tot maximaal 50 euro.

Veel succes,
Zweeler

If you like sports, you will love Zweeler

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws