Jack Main, 27-jarige Engelsman tegen de lamp gelopen tijdens een Modus Super Series wedstrijd PDC
PDC

Jack Main, 27-jarige Engelsman tegen de lamp gelopen tijdens een Modus Super Series wedstrijd

Jack Main, 27-jarige Engelsman tegen de lamp gelopen tijdens een Modus Super Series wedstrijd

In november werden Prakash Jiwa en Andy Jenkins door de DRA geschorst wegens het overtreden van de regels. Opnieuw is een 27-jarige Engelsman tegen de lamp gelopen.

Voor beide is er onderzoek uitgevoerd naar verdachte weddenschappen op wedstrijden gespeeld in de MODUS Super Series. Op 9 juni 2023 meldde de International Betting Integrity Association (IBIA) verdachte weddenschappen op de wedstrijd tussen Jack Main en Lisa Ashton. De Engelse Ashton won het duel met 4-0, na onderzoek blijkt Ashton niets met matchfixing te maken te hebben. De Darts Regulation Authority (DRA) heeft echter de tegenstander van Lisa Ashton, Jack Main een schorsing van twee jaar opgelegd voor het overtreden van de matchfixingregels tijdens de MODUS Super Series.

Op 9 februari 2024 heeft de Commissie haar besluit over de sanctie bekendgemaakt. Jack Main is geschorst van het bijwonen of deelnemen aan door de DRA geregeerde evenementen tot 31 december 2025 en moet £762,41 aan kosten betalen.

Hij heeft het recht om in beroep te gaan tegen de beslissing van de Disciplinaire Commissie.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws