Mareno Michels, nieuwkomer en kampioen, wint verrassend de Dutch Darts Tour 3 algemeen nieuws
algemeen nieuws

Mareno Michels, nieuwkomer en kampioen, wint verrassend de Dutch Darts Tour 3

Mareno Michels, nieuwkomer en kampioen, wint verrassend de Dutch Darts Tour 3

Mareno Michels uit Ridderkerk zegevierde op zondag in de derde Dutch Darts Tour van de ADC. In Ooltgensplaat domineerde Michels de winnaar van de eerste tour, Jimmy van Schie, met een overtuigende 5-0 overwinning.

Voor Michels betekende dit zijn debuut, waarbij hij zich in de top acht van de ranglijst moet plaatsen om een ticket te bemachtigen voor de MODUS Super Series. Het afgelopen weekend stonden de eerste drie Dutch Darts Tour-evenementen op het programma. Jimmy van Schie greep de eerste overwinning, gevolgd door Mike van Duivenbode in het tweede toernooi, waarna het weekend werd afgesloten met de triomf van Mareno Michels.

De Dutch Darts Tour wordt georganiseerd door ADC Europe en staat open voor deelnemers van alle nationaliteiten, maar alleen spelers uit Nederland kunnen punten verdienen. Het toernooi is toegankelijk voor spelers vanaf 16 jaar, terwijl houders van een PDC Tour Card niet mogen deelnemen. Om deel te nemen aan toekomstige toernooien dienen spelers lid te worden van ADC Europe.

Op 12 mei staan de volgende twee toernooien van de ADC Dutch Darts Tour op de agenda. In de Brikke Oave zal in het Limburgse Brunssum zowel DDT 4 als DDT 5 plaatsvinden.

Uitslagen Dutch Darts Tour 3

Kwartfinale

Johann Brouwer 5-2 Ivo Leeksma

Mareno Michels 5-0 Sven Bolyn

Rohan Brouwers 5-2 Donny Scheurwater

Jimmy van Schie 5-4 James Vanbesien

Halve finale

Mareno Michels 5-3 Johann Brouwer

Jimmy van Schie 5-3 Rohan Brouwers

Finale

Mareno Michels 5-0 Jimmy van Schie

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws