Loting UK Open laatste 32: verschillende topaffiches op het schema PDC
PDC

Loting UK Open laatste 32: verschillende topaffiches op het schema

Loting UK Open laatste 32: verschillende topaffiches op het schema

Vrijdagavond werd na de vierde ronde direct de loting verricht voor de laatste 32. Zo treffen Premier League deelnemers Michael Smith en Daryl Gurney elkaar. Gerwyn Price heeft het ook niet getroffen met de loting, waar hij in de vierde ronde al moest openen tegen Joe Cullen wacht hem een ronde later Jamie Hughes, die ook een ijzersterke indruk maakt zover in 2019. Mervyn King die in de vierde ronde de nummer een van de wereld Michael van Gerwen versloeg neemt het een ronde later op tegen nummer twee van de wereld Rob Cross. Dave Chisnall treft na zijn ontsnapping tegen Luke Humphries in de jonge Duitser Martin Schindler wederom een talent. Ook de partijen Simon Whitlock - Gabriel Clemens, Krzysztof Ratajski - Jonny Clayton en Steve Beaton - Keegan Brown kunnen interessante partijen worden.

Jermaine Wattimena treft op papier een mindere tegenstander in Luke Woodhouse, maar Woodhouse won al zijn partijen op de eerste dag 95 tot 97 gemiddeld gooide en onder andere Chris Dobey en Gavin Carlin, die Glen Durrant de baas was, uitschakelde.
Dimitri van den Bergh neemt het op tegen Mensur Suljovic tegen wie hij op het PDC WK 2018 ook al speelde en goede vrienden zijn en in hetzelfde management zitten. Kim Huybrechts neemt het op tegen Simon Stevenson, die vrijdag verantwoordelijk was voor de uitschakeling van Raymond van Barneveld.

Loting laatste 32
Steve Beaton - Keegan Brown
Krzysztof Ratajski - Jonny Clayton
Michael Smith - Daryl Gurney
James Wade - Max Hopp
Madars Razma - Nathan Aspinall
Jamie Hughes - Gerwyn Price
Simon Whitlock - Gabriel Clemens
Simon Stevenson - Kim Huybrechts
Jermaine Wattimena - Luke Woodhouse
Mickey Mansell - Steve Lennon
Jamie Lewis - Josh Payne
Mensur Suljovic - Dimitri van den Bergh
Dave Chisnall - Martin Schindler
Mervyn King - Rob Cross
Ross Smith - Steve West
Richard North - Cristo Reyes

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws