Michael van Gerwen zal dit jaar weer Nederland vertegenwoordigen op World Cup of Darts PDC
PDC

Michael van Gerwen zal dit jaar weer Nederland vertegenwoordigen op World Cup of Darts

Michael van Gerwen zal dit jaar weer Nederland vertegenwoordigen op World Cup of Darts

De afgelopen 2 jaar ontbrak Michael van Gerwen als speler voor Nederland op de World Cup of Darts. Maar dit jaar zal hij weer van de partij zijn zo heeft hij laten weten.

Wie zijn koppelmaat wordt is nog onzeker al heeft Danny Noppert de beste kaarten op de moment. De strijd gaat hierbij weer tussen Noppert en Dirk van Duijvenbode.

"Het wordt voor Van Duijvenbode een hele moeilijke opgave om dat nog in te halen. Vooral ook met zijn blessure natuurlijk Noppert is op dit moment natuurlijk ook net even wat stoïcijnser. Als ik zeg dat ik meedoe, dan doe ik mee en dan zie ik wel met wie," aldus Van Gerwen.

Gezien het huidig blessureleed bij Van Duijvenbode en het prijzengeld dat Noppert de laatste tijd heeft gepakt verwacht Van Gerwen dat de Fries zijn partner zal worden.

Van Gerwen triomfeerde in het landentoernooi in 2014, 2017 en 2018, waarbij hij deelde in de glorie met Raymond van Barneveld. Daarna wisselde hij af tussen het samen spelen met Jermaine Wattimena, Danny Noppert en Dirk van Duijvenbode. Echter, deze samenwerkingen leidden niet tot succes, aangezien Nederland nooit meer de finale van de World Cup heeft bereikt sinds 2018.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws