Morihiro Hashimoto terug op het Ladbrokes wereldkampioenschap PDC
PDC

Morihiro Hashimoto terug op het Ladbrokes wereldkampioenschap

Morihiro Hashimoto terug op het Ladbrokes wereldkampioenschap

We kennen hem vast nog. Morihiro Hashimoto, de sympathieke darter uit Japan die in actie kwam op het Ladbrokes wereldkampioenschap 2011. Het publiek had de Japanner al gauw in het hart gesloten. "Tetetete....Hashimotooooo" was altijd luidkeels tijdens zijn opkomst te horen. Ook als hij aan de oche stond, had hij het publiek aan zijn zijde.

Hashimoto overleefde de voorronde op het WK 2011 door met 4-2 van Matt Padget te winnen, maar ging er in de eerste ronde met 3-0 onderuit tegen Gary Anderson. Op het komend Ladbrokes wereldkampioenschap zal het "Tetetete....Hashimotooooo" weer te horen zijn. De publiekslieveling heeft zich namelijk wederom voor het wereldtoernooi kunnen plaatsen door het Japans kwalificatietoernooi te winnen. Hij versloeg favoriet Haruki Muramatsu met 6-5.

Het vorig jaar slaagde Hashimoto er niet in zich te kwalificeren. Hij strandde namelijk in de kwartfinale. Op het kwalificatietoernooi voor het WK 2012 kwam hij tot de halve finale. Hashimoto zal op het Ladbrokes wereldkampioenschap 2014 in de voorronde van start gaan. Haruki Muramatsu zag vierde optreden op het WK aan zijn neus voorbij gaan. Hij deed mee aan het wereldkampioenschap van 2010, 2011 en 2013 en kwam steeds tot de eerste ronde.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws